FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Mělnik - FCSL 0:3
Menu Další Zavřít Zavřít
16.10.2017

U18 - ČDD, 10.kolo: FC Mělník vs. FC Slovan Liberec 0:3 (0:1)

Helena Bláhová
Sobota 14.10.2017 Stadion Mělník - Podolí

Zasloužená výhra nad Mělníkem.

10.kolo, sobota 14.10.2017, Mělník - Podolí
FC Mělník FC Mělník
0:3
(0:1)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Dlask - Šorsák, Venc, Krpata, Resl - Šíma, Daněk (67´ Winkler), Halgaš - Kleiner (64´ Flesner), Vébr, Havel (57´ Bergmannn)
Branky: 40´ Daněk, 64´ Vébr, 87´ Venc, ŽK: 77´Halgaš, Rozhodčí: Šimeček - Dvořák, Chládek
Diváci: 100

Reportáž

1.poločas: Domácí hráči posíleni o zapůjčeného Azilioneho ze Slavie Praha, vstoupili do utkání s velkým odhodláním, důrazným dohráváním soubojů a velkou motivací. Po prvních deseti minutách jsme převzali otěže a měli utkání pod kontrolou. Především dnes obranná čtveřice v čele s důrazným Vencem nedala domácím útočníkům žádnou šanci. Výbornou hrou ve středu hřiště se přidal Šíma s Halgašem, kteří neustále zásobovali kolmicemi celou naši útočnou trojku, která měla opět 100% brankové příležitosti, ale opět chyběla efektivita v zakončení. Ve 40. minutě skóroval Daněk (0:1).

2.poločas: Po změně stran jsme již měli plně hru pod kontrolou a přidali další dvě branky. Další brankové příležitosti jsme neproměnili.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Podali jsme koncentrovaný týmový výkon proti dobře organizovanému soupeři. Škoda jen dalších nevyužitých příležitostí. Musíme na tom neustále pracovat a zlepšovat. Šancí máme hodně, ale poměr proměněných k neproměněným je stále v těch záporných procentech."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FotbalPark Liberec Masea
Mediální partneři
Rádio Impuls Radio Blaník Liberec