FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Litvínov - FCSL 2:2
Menu Další Zavřít Zavřít
29.11.2017

U18 - ČDD, 1.kolo: FK Litvínov vs. FC Slovan Liberec 2:2 (PK 2:4)

Helena Bláhová
Sobota 25.11.2017 Stadion Lomská UMT

V kvalitním utkání rozhodly penalty.

1.kolo, sobota 25.11.2017, Lomská UMT
FK Litvínov FK Litvínov
2:2
(PK 2:4)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Pešl - Winkler (65´ Čáp), Provazník, Venc, Bína (46´ Flesner) - Šíma, Krpata, Halgaš (46´ Šorsák) - Daněk, Kleiner, Havel
Branky: 4´ Šíma, 35´ Krpata, Rozhodčí: Nedvěd - Fencl, Dočekal
Diváci: 50

Reportáž

Utkání se hrálo za nepříznivého fotbalového počasí.

1.poločas: Již ve čtvrté minutě jsme šli do vedení po rohovém kopu, kdy se prosadil hlavou Šíma. Vytvořili jsme si další brankové příležitosti, které jsme neproměnili.

Domácí hráli nepříjemný presink, který nám dělal velké problémy, zjednodušili hru a během jedné minuty ve dvacáté a v jednadvacáté minutě po našich individuálních chybách ve středu hřiště, utkání otočili. Přesto jsme měli opět několik šancí vyrovnat, což se nám podařilo ve 35. minutě, kdy odražený míč nekompromisně napálil Krpata do branky domácích.

2.poločas: Po změně stran jsme provedli dvě změny a změnu v rozestavení hráčů. Domácí stále hráli aktivně a byli nepříjemní v přechodu do útoku. Byl to spíše boj, přesto mohl v závěru rozhodnout Flesner, který se ocitl zcela sám před domácím gólmanem. Ten jeho pokusy chytil, a tak utkání dospělo k pokutovým kopům, které jsme lépe zvládli my v poměru 2-4.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Dnes to bylo asi druhé nejlepší a nejtěžší utkání z hlediska soupeřů, kteří proti nám nastoupili. Domácí byli nepříjemní a bod si zasloužili. My jsme udělali několik chyb ve chvíli, kdy jsme měli míč pod kontrolou a museli dohánět nepříznivý stav. Bohužel šance, především Flesnerovy v závěru druhého poločasu, měly být gólové, chtělo to více trpělivosti, ale i tak musím hráče pochválit za předvedenou hru."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Inago Libea
Mediální partneři
eFotbal Hattrick