FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Dukla 0:0
Menu Další Zavřít Zavřít
15.10.2017

Ženy nečekaně ztratily body s Duklou

Redakce

Duklačky přijely do Frýdlantu jen bránit a to se jim dařilo. Naše ženy se dlouho nemohly dostat k jejich bráně do šance. Až v druhé půli se obraz naší hry zlepšil, ale přes mnoho šancí se balon do sítě Dukly nedostal.

9.kolo, sobota 14.10.2017, 10:30, Frýdlant v Č. tráva
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
0:0
FK Dukla PrahaFK Dukla Praha
FC Slovan Liberec: Horáčková - Dlouhá, Lacková, Němečková, Bohatová(66.Černá) - Tůmová, Kovaĺová, Šušolová,Čiperová - Kotlánová, Novotná(84.Hančová)

Diváci: 64

Ohlasy trenérů

trenér Slovanu Josef Lexa :

V utkání jsme ztratili zbytečně dva body. Ačkoli jsme byli celé utkání lepším týmem, nepodařilo se nám vstřelit aspoň jednu branku, která by znamenala naše vítězství .V prvním poločase jsme byli aktivnější, ale bez větších šanci. Soupeř čekal jenom na naše chyby a tu jsme udělali jenom jednu za cele utkání. Při té nás podržela brankářka. Druhý poločas už jsme byli jednoznačně lepší a vypracovali si i vyložené šance, ale byli jsme na štírů s jejich proměňováním. Je to škoda, protože jsme si vítězství zasloužili. A bylo by to pro naše holky povzbuzení .Další nápravu budeme mít po reprezentační pauze v Brně a na závěr podzimu doma s Plzní.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Immergas Břízky - Euroseal
Mediální partneři
Beat radio Liberecká drbna