FC Slovan Liberec | Blíží se Reprezentační ples FC Slovan Liberec a vyhlášení dalšího člena Dvorany slávy
Menu Další Zavřít Zavřít
19.12.2018

Blíží se Reprezentační ples FC Slovan Liberec a vyhlášení dalšího člena Dvorany slávy

marketing
Vstupenky na Reprezentační ples FC Slovan Liberec v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev budou pro veřejnost v prodeji od pondělí 7. ledna na stadionu U Nisy. Těšit se můžete na atraktivní program a bohatý raut v ceně vstupenky. Během večera bude vyhlášen i další člen Dvorany slávy našeho klubu, kterého opět můžete sami vybrat.
Reprezentační ples

Dvorana slávy

V roce 2014 založil klub Dvoranu slávy FC Slovan Liberec. Prvním členem se stal Tomáš Janů, který v dresu FC Slovan Liberec odehrál nejvíc ligových zápasů v historii klubu. O dalších členech Dvorany slávy pak pravidelně rozhodují fanoušci klubu hlasováním. Nového člena Dvorany slávy klub představuje v rámci pravidelného Reprezentačního plesu.

Ve Dvoraně slávy FC Slovan Liberec máme zatím čtyři hráče a jednoho trenéra. Janů, Škorpil, Papoušek i Štajner se stali se Slovanem mistry. Ale historie našeho klubu se nezačala psát až při prvním titulu v roce 2002. V době euforie po historickém postupu v roce 1993 za Liberec U Nisy nebo na Městském stadionu nastupovala kromě brankáře Ladislava Maiera i řada dalších hráčů, kteří se také zapsali do srdcí fanoušků Slovanu, i když už nebyli u pozdějších titulů.
Tentokrát můžete vybírat z pěti hráčů ze slovaňáckých devadesátek. Všichni z nich mají na kontě více než stovku startů v našem modrobílém dresu a seřazeni jsou právě podle počtu odehraných zápasů. Hlasování probíhá do 13. 1. 2018 zde.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Naše pekárna FITING SERVIS
Mediální partneři
Rádio Impuls Liberecká drbna