FC Slovan Liberec | Kartu FCSL teď můžete mít i v mobilu!
Menu Další Zavřít Zavřít
03.04.2017

Kartu FCSL teď můžete mít i v mobilu!

ČSOB
Svou platební kartu FC Slovan Liberec můžete mít nejen ve své peněžence, ale také v mobilu. Mobilem pak můžete platit všude tam, kde dnes platíte kartou.
Prodej permanentek

Mobilem si také budete moci vybrat peníze z bezkontaktního bankomatu – v Liberci je první umístěn v budově České pošty na ulici Dr. Edvarda Beneše 559/28 a další budou rychle přibývat.

Jak dostat klubovou kartu do mobilu?

Stačí si stáhnout aplikaci ČSOB NaNákupy z Google Play, aktivovat ji ve svém Internetovém bankovnictví 24 nebo Era portálu a zvolit si svůj PIN nebo otisk prstu pro platby mobilem. Vaše klubová karta se automaticky objeví v mobilu. Aplikace funguje na všech telefonech s podporou NFC a operačním systémem Android 4.4 a vyšším.

Pokud aplikaci ČSOB NaNákupy již dnes používáte, stačí ji deaktivovat a znovu aktivovat a obrázek karty FC Slovan se Vám automaticky načte.

Jak uplatnit slevu s mobilem u partnerů?

V aplikaci kliknete na „Zaplatit“ a zadáte svůj PIN nebo otisk prstu. Objeví se obrázek karty a pod ním modrý kruh s běžícím odpočtem času. Ten zřetelně ukážete obchodníkovi. Obchodník zadá slevu a pak již můžete telefon přiložit k terminálu.

Můžu mobil použít jako permanentní vstupenku?

Ano. Pokud si vstupenku (jednorázovou i permanentní) pořizujete nově, můžete si na pokladně klubu vybrat, jestli ji chcete mít na plastové kartě FC Slovan Liberec nebo v mobilu. Pokud si ji spojíte s plastovou kartou, budete při vstupu na stadion přikládat k turniketu plastovou kartu. Pokud si ji spojíte s kartou v mobilu, budete při vstupu na stadion přikládat mobil.

Karta FC Slovan Liberec


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Gasservis Ricoh
Mediální partneři
Rengl Beat radio