FC Slovan Liberec | Barac zůstává ve Slovanu, na hostování odcházejí Vliegen a Králíček
Menu Další Zavřít Zavřít
20.08.2020

Barac zůstává ve Slovanu, na hostování odcházejí Vliegen a Králíček

Redakce
Liberec – Barvy Slovanu bude i nadále hájit Jakub Barac, který přichází na hostování z Varnsdorfu. Čtyřiadvacetiletý záložník si vybojoval pozici na zkoušce během přípravy, naopak brankář Olivier Vliegen a útočník Milan Králíček míří na hostování.

Místo v kádru Slovanu si vydobyl 24letý záložník Jakub Barac, který trenéra Pavla Hoftycha přesvědčil o svých schopnostech na zkoušce během přípravy. Do našeho mužstva přichází na hostování z Varnsdorfu, přičemž úvodní branku zaznamenal už proti Blansku (1:1). Zároveň byly oficiálně dotaženy smlouvy o hostování slavistické šestice pod Ještědem. V Liberci zatím zůstává i Aleš Nešický, který v minulé sezóně hostoval ve Viktorii Žižkov, ale jeho další angažmá se ještě řeší.

Naopak na hostování míří 21letý belgický brankář Olivier Vliegen, který posílí druholigovou Vlašim. Zajímavostí je, že z jejího kádru přišla do Slovanu v roce 2018 nynější brankářská opora Filip Nguyen. Vliegen odchytal v minulé nedokončené sezoně ČFL deset zápasů a dvakrát udržel čisté konto.

Dalším mladíkem, který míří získávat zkušenosti v druhé nejvyšší soutěži, je útočník Milan Králíček, jenž bude na podzim hostovat ve Vyšehradu. Teprve 19letý talent se stejně jako Barac prosadil během přípravy se Slovanem, branku vstřelil v Mladé Boleslavi. Králíček na sebe zároveň výrazně upozornil brankou v premiérovém startu ligový A-tým, kdy se prosadil během nadstavby proti mistrovské Slavii (1:3).


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
SMC Mattoni
Mediální partneři
Hitrádio Contact eFotbal