FC Slovan Liberec | Béčko čeká poslední zápas před pauzou, vyzve B-tým Dukly
Menu Další Zavřít Zavřít
10.10.2020

Béčko čeká poslední zápas před pauzou, vyzve B-tým Dukly

Redakce
Liberec — V pátečním přípravném utkání si A-tým poradil s pražskou Duklou 3:0, uspěje i béčko? Svěřence trenérů Petra Papouška s Petrem Myslivcem čeká v neděli od 10:15 poslední zápas před pozastavením soutěží, představí se přitom právě na hřišti rezervy pražského celku.

Cennou výhru nad Přepeřemi dirigovali čtyři střelci

Naše mužstvo si o minulém víkendu poradilo s Přepeřemi 4:2, otáčet přitom muselo nepříznivé skóre 1:2. Trefili se hned čtyři různí střelci Slovanu, neproduktivnější byl prozatím v sezoně Elvis Mashike, který skóroval dohromady už pětkrát. Tři góly má na kontě Jihokorejec Yu.

„Svižný začátek poločasu začal nastřelenou tyčí soupeře a my hned z protiútoku dali branku po střele Juzvaka. Soupeř srovnal po penaltě za ruku. Měli jsme tři další dobré šance, ale ty vychytal brankář. Ve druhé polovině jsme po jednoduché akci dostali gól, který nás dostal do nepohody. Z té jsme se vymanili po centru aktivního Šulce a hlavičce Kima. Další velkou šanci měl na kopačce Michal, trefil však břevno. Následoval další centr Šulce, přiťuknutí Juzvaka a Mashikeho rána, která prostřelila obranu i gólmana. Pojistku přidal Kazda po střele do šibenice. Tvrdý zápas, v němž jsme byli aktivnější na šance a zaslouženě vyhráli," komentoval předešlý duel trenér Petr Papoušek.

Béčko Dukly ve spodní polovině tabulky

Dosavadní odehraná část skupiny B ČFL nabídla vyrovnané pořadí v tabulce. Rezerva Dukly sice figuruje až na 13. místě, na Slovan, který je aktuálně devátý, však ztrácí pouze dva body. Tabulku prozatím vede Chlumec nad Cidlinou, ten doposud prohrál pouze dvě utkání z osmi.

V minulé sezoně dospělo vzájemné střetnutí Dukly s naším mužstvem až do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější modrobílí poměrem 4:3. V posledních třech duelech pražský celek bral tři body za domácí výhru nad Ústím nad Orlicí (3:1), naopak nestačil na už zmiňovaný Chlumec (1:4) a naposledy také na Velvary (1:3).

Duel se odehraje během neděle v Praze, začátek je naplánován na 10:15.

NEJLEPŠÍ STŘELCI SLOVANU

Mashike 5
Yu 3
Rondič 2
Csáno 2
Juzvak 2
Šulc 1
Nešický 1
Kim 1
Kazda 1

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AAA Auto Břízky - Euroseal
Mediální partneři
Náš region Hitrádio Contact