FC Slovan Liberec | Béčko chce zapomenout na souboj s Přepeřemi, vyzve Duklu
Menu Další Zavřít Zavřít
27.09.2019

Béčko chce zapomenout na souboj s Přepeřemi, vyzve Duklu

Redakce
Liberec - Už v neděli čeká B-tým Slovanu další těžké utkání. Po prohře s Přepeřemi (1:4) bude bojovat o body proti pražské Dukle, která okupuje pátou příčku tabulky. Duel začne v 10:15.

Další boj, béčko čeká zápas s Duklou

Naše mužstvo stále pravidelně střídá výhry s prohrami. V minulém duelu nestačilo na Přepeře, když hlavně během druhé půle nepředvedlo kvalitní výkon. Zápas nakonec skončil vysokým vítězstvím hostujícího celku 1:4, jedinou branku Slovanu vstřelil kanonýr Yu, který zaznamenal už pátý gól v úvodních sedmi kolech.

V předchozím utkání si naše mužstvo zase s chutí zastřílelo proti Bohemians 1905, Klokany v Praze přehrálo 4:2. Druhou neděli v září nestačilo na Mladou Boleslav, na konci srpna zase podlehlo rivalovi z Jablonce těsně 2:3.

„Do zápasu jsme nevstoupili koncentrovaně a hned ve čtvrté minutě nás soupeř obelhal signálem z rohu a prohrávali jsme 0:1. Rychle jsme se otřepali a po pěkné akci na pravé straně srovnal Yu. Záhy trefil, po další pohledné akci, Vrabec tyč, zápas se pak zlomil v situaci, kdy jsme nedali tisíciprocentní šanci a z malého vápna netrefili prázdnou bránu. Soupeř naopak rozehrál díky naší nepozornosti standardní situaci a bylo z toho vedení Přepeří 2:1. Do konce prvního poločasu jsme si už nic nevytvořili. Druhá půle byla z naší strany asi doposud nejhorší... Chyběl nápad, agresivita i sebevědomí. Kromě Yua nebyl nikdo, kdo by chtěl se zápasem něco udělat. Je to ostuda a zklamání," komentoval trenér Petr Papoušek.

Dukla měla sérii tří výher, naposledy nestačila na Velvary

Dukla se prezentuje během aktuálního ročníku ofenzivními výkony. Nejdříve sice padla na hřišti Záp poměrem 2:5, pak si ale připsala sérii tří výher v řadě. Pardubice B rozstřílela 5:1, Brozany přehrála 3:2 a zvládla i vyrovnaný souboj s Hradcem Králové 2:1.

Bez bodů zůstala až v utkání s Chlumcem nad Cidlinou, v němž inkasovala čtyři branky, sama přitom vstřelila jen dvě. Pak sice Pražané porazili silné Ústí nad Orlicí 2:1, ale minulé kolo opět od Velvar obdrželi gól hned čtyřikrát (1:4). V tabulce soutěže patří Dukle páté místo, proti našemu mužstvu bude chtít na domácí půdě rozšířit svých 12 bodů. Utkání začne v neděli od 10:15.

NEJLEPŠÍ STŘELCI SLOVANU

Yu 5
Vrabec 4
Beran 1
Šíma 1

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Vogel Recovera
Mediální partneři
Rádio Impuls Radio Blaník Liberec