FC Slovan Liberec | Béčko podlehlo rezervě Sparty těsně 0:1, co dorostenci v kádru?
Menu Další Zavřít Zavřít
13.06.2020

Béčko podlehlo rezervě Sparty těsně 0:1, co dorostenci v kádru?

Redakce
Liberec - Béčko nestačilo v přípravném utkání na rezervu Sparty, podlehlo jí o jediný gól. Naše mužstvo si přitom vytvořilo o něco víc šancí a bylo aktivní, prosadil se ale jen soupeř. Trenér Petr Papoušek kromě zhodnocení duelu mluvil i o dorostencích, které se realizační tým rozhodl začlenit do přípravy.

FC SLOVAN LIBEREC "B" - AC SPARTA PRAHA "B" 0:1 (0:1)

Sestava Slovanu: Hasalík (46. Vliegen) - Baláž (46. Bína), Dvořák, Kratochvíl (46. Aussi), Šulc - Černický (60. Polzak), Knobloch (70. Kim), Kazda - Kytka (60. Daněk), Vrabec (75. Šíma), Juzvak (82. Baláž).

Trenér Petr Papoušek o utkání: „Herně vyrovnaný zápas, kdy byl kvalitnější první poločas. Podle mě jsme byli lehce aktivnější, co se týče střeleckých příležitostí, ale jednu ze svých možností bohužel využila Sparta.“

Kádr se během přípravy rozšířil o talentované hráče z kategorie U19, kterým také sezona skončila. K B-týmu se připojili Bulejko, Černický, Králíček, Kytka, Knobloch, Polyak, Juzvak. Do mistrovské části naše mužstvo oficiálně vstoupí až 22. srpna.

Ukončená sezona? Béčko maká dál, jak dopadla přípravná utkání?

Trenér Petr Papoušek o dorostencích: „Utkání zvládli celkem slušně. Ještě si zvykají na rychlejší tempo hry, souboje a i po kondiční stránce je to pro ně náročnější. V tréninku každopádně pracují dobře, ale přechod z dorostu do dospělého fotbalu někdo zvládne rychleji a jinému trvá delší dobu.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
11TEAMSPORTS Liberec
Mediální partneři
Náš region eFotbal