FC Slovan Liberec | Bosančić je zpátky a věří v návrat: Minulý život jsem musel strávit v Liberci
Menu Další Zavřít Zavřít
18.06.2019

Bosančić je zpátky a věří v návrat: Minulý život jsem musel strávit v Liberci

Redakce
Liberec - Je jedním z ikonických hráčů našeho klubu. Záložník s dobrou kopací technikou Miloš Bosančič se pokouší už o třetí angažmá ve Slovanu. Aktuálně je v týmu na zkoušce.

Byl u posledního titulu, vstřelil památný gól na 2:1 Mladé Boleslavi v 93. minutě... Právě tyto momenty prý Miloše táhnou zpět pod Ještěd, kde se dnes připojil k nově vytvářenému týmu okolo kouče Pavla Hoftycha. Rozhodnuto o osudu srbského záložníka ještě není.

„Cítím se tak, jako bych nikdy neodcházel. V pondělí jsem se zrovna bavil s kamarádem o tom, že jsem se minulý život asi musel narodit v Liberci," smál se Bosančič po prvním tréninku s týmem.

"Podmínkou bylo, abych na tom byl fyzicky dobře. Na testech jsem sám sebe překvapil, protože jsem toho uběhl opravdu dost. Každopádně uvidíme, jak se to celé bude vyvíjet. Chtěl bych tu zůstat, toužím po tom. Jestli bude zájem, klidně bych v dresu Slovanu ukončil kariéru," přiznal už s vážnější tváří srbský smíšek.

K situaci se vyjádřil i trenér Pavel Hoftych: „Je hráčem s nadstandardním fotbalovým myšlením a technikou. Byla by škoda, kdybychom nezjistili, v jakém stavu je a nebavili se s ním. První dohoda byla, že přijede na testy v pondělí a odmakal je ve velmi dobrém stylu. Výsledky byly kvalitní. Chtěl bych, aby zůstal. Má k Liberci vztah, což je vždycky dobře."

Pokud Bosančić ve Slovanu zůstane, chtěl by odevzdat na hřišti maximum. „Zkusíme vyhrát každý zápas. Uvidíme, jak to půjde. Koukal jsem, že minulou sezónu padalo poměrně málo branek, což lidi nebaví. Fotbal je o gólech, budeme jich chtít dávat víc," zakončil krátké setkání s novináři jednatřicetiletý střední záložník.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Liberecký kraj ITADECO
Mediální partneři
Náš region Liberecká drbna