FC Slovan Liberec | Dalším soupeřem Slovanu na soustředění je rakouský SV Ried
Menu Další Zavřít Zavřít
05.07.2018

Dalším soupeřem Slovanu na soustředění je rakouský SV Ried

Matěj Pavelka
Liberec/Rakousko - Po úspěšném přípravném utkání s Apollonem Limassol, které skončilo výhrou 4:0, čeká liberecké fotbalisty další herní konfrontace, tentokrát proti SV Ried. Hrát se bude na hřišti v obci Taufkirchen an der Pram. Začátek utkání je naplánován na pátek 6. července od 18:00.
SV Ried

Klub SV Ried sídlí ve městě Ried im Innkreis, kde má svůj stadion (Keine Sorgen Arena) s kapacitou 7500 míst. Ried v současné době hraje druhou nejvyšší rakouskou soutěž (Erste Liga). Největším úspěchem Riedu jsou dva zisky domácího poháru, zisk stříbra v rakouské Bundeslize a vítězství v druhé nejvyšší soutěži v roce 2005. Na evropské scéně zažil Ried největší úspěch v sezóně 2011-2012, když se prokousal přes Brøndby až do play-off Evropské Ligy, kde nestačil na nizozemské PSV Eindhoven.

Černozelení v minulé sezoně skončili na 4. místě tabulky, pouhý bod od míst zaručujících baráž o Bundesligu. Riedský celek, celým jménem Sportvereinigung Ried von 1912, hrál nejvyšší soutěž naposledy v sezóně 2016-2017, když se nezachránil o pouhé dva body, o něž zaostal za St. Pöltenem.

Jak se našim fotbalistům povede v druhém utkání na rakouském soustředění? To se dozvíme v pátek 6. července po osmnácté hodině.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ferona NET-SYSTEM
Mediální partneři
Náš region Rengl