FC Slovan Liberec | Druhý přípravný zápas se místo Xaverova odehraje v Turnově, soupeřem bude Chrudim
Menu Další Zavřít Zavřít
20.01.2020

Druhý přípravný zápas se místo Xaverova odehraje v Turnově, soupeřem bude Chrudim

Ondřej Marko
Liberec - Naplánované utkání s Českými Budějovicemi v Xaverově bylo zrušeno. Místo něj se Slovan utká s MFK Chrudim na hřišti v Turnově. Po úspěšném střetnutí s Táborskem (7:2) se další přípravný zápas odehraje ve středu 22. ledna. Chrudimi patří jedenáctá příčka ve druhé lize. Duel odstartuje přesně v 11 hodin.

Původně měl Slovan odehrát druhý přípravný zápas proti Českým Budějovicím, začít se mělo ve středu od 13:30 na hřišti v Xaverově. Nicméně Xaverov byl nahrazen Turnovem a České Budějovice Chrudimí.

Nejdříve si ale připomeňme, jak se našim hráčům dařilo v prvním přípravném zápase. Na umělém trávníku v Turnově jsme s přehledem porazili Táborsko 7:2. Ivan Rondić, naše nová posila ze Slavie, vstřelila svůj první gól v libereckém dresu a zároveň první branku zápasu. Blýskl se také chorvatský střelec Petar Musa, nastřílel hattrick. Tomáš Malinský obstaral zbývající dvě branky. Nutno dodat, že první z nich byla nejhezčím gólem zápasu. Na levé straně si převzal míč a navedl si ho do středu hřiště. Všiml si, že brankář stojí daleko od brány a ze vzdálenosti přibližně 30 metrů poslal krásný lob přímo pod břevno.

MFK CHRUDIM

Svěřencům trenéra Jaroslava Veselého se podzim příliš nevyvedl. Ve FNL se jí podařilo vyhrát pouze pět utkání ze šestnácti. Se třemi remízami mají osmnáct bodů a drží jedenáctou příčku v tabulce. Jinými slovy čtyři místa od sestupové pozice.

První přípravný zápas odehrál celek z východních Čech ve stejný den jako Slovan, tedy 18. ledna. Na teplické umělce překvapivě s domácími remizovali 2:2. Většinu utkání měli Tepličtí převahu, ale na penaltu Chrudimi z 84. minuty již reagovat nedokázali. Téměř celý druhý poločas odehrál i David Sixta, který je ze Slovanu na hostování.

Zápas začne přesně v 11 hodin, znovu na umělé trávě v Turnově. Opět by také neměla chybět možnost sledovat zápas v živém streamu.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pytloun Ricoh
Mediální partneři
Náš region Radio Blaník Liberec