FC Slovan Liberec | Fanshop na stadionu U Nisy znovu otevřen od pondělí 27. dubna
Menu Další Zavřít Zavřít
26.04.2020

Fanshop na stadionu U Nisy znovu otevřen od pondělí 27. dubna

marketing
Díky uvolňování vládních opatření můžete od pondělí 27. dubna opět nakupovat i v našem Fanshopu na stadionu U Nisy, a to v obvyklé otvírací době v pracovní dny mezi 9-12h a 13-17h (v úterý od 9:30). Samozřejmě je v zájmu ochrany zdraví nutné dodržovat potřebná hygienická opatření.

Vstup do Fanshopu bude zatím umožněn pouze jednotlivě a se zakrytým obličejem (ústa i nos). Předem děkujeme za ohleduplnost k obsluze i ostatním zákazníkům!

Pokud preferujete objednávky z pohodlí domova, stále si můžete objednávat zboží i v našem e-shopu. Místo služeb České pošty jsme letos začali využívat DPD, s možností dobírky i platby předem na účet.

Místním fanouškům nově nabízíme další pohodlnou možnost – a to rozvoz zboží po Liberci (s možností platby při převzetí zboží), ve spolupráci s místní firmou JÍDLO NA KLIK. Zboží můžete zaplatit při převzetí od kurýra – preferovaným způsobem je platba kartou, ale i platby v hotovosti jsou možné. Cena přepravy po Liberci je 50 Kč. Zboží objednáte standardně v našem e-shopu, pouze u způsobu dopravy vyberete možnost „Kurýr po Liberci: JÍDLO NA KLIK“.

Zboží objednané v pracovní den do 11h by mělo být doručeno ještě v ten samý den v odpoledních nebo večerních hodinách (budete-li doma), nejpozději pak druhý den dopoledne. Objednávky učiněné mimo pracovní dny budou expedované v první pracovní den po objednání.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Libea Nisa Liberec
Mediální partneři
rtm plus Radio Blaník Liberec