FC Slovan Liberec | Hráči U10 válčili u NISY! Soupeřem jim byl Hradec Králové, Mladá Boleslav, Příbram a Benešov
Menu Další Zavřít Zavřít
05.11.2018

Hráči U10 válčili u NISY! Soupeřem jim byl Hradec Králové, Mladá Boleslav, Příbram a Benešov

REDAKCE U10

Fotbalisté kategorie U10 se nedělení dopoledne utkali s týmy Hradce Králové, Mladé Boleslavi, Příbrami a Benešova. Liberecká soupiska evidovala téměř všechny hráče. Trenéři se tak bohužel museli obejít bez nemocného Cermana a dvou zahraničních posil, které trápí zranění. Do zápasů jsme vstoupili poměrně dobře a vypracovali jsme s v úvodních zápasech mnoho šancí a vstřelili i hezké góly. Po krátkém výpadku v prostřední části zápasů se nám výkony podařilo výrazně zlepšit a dostávat své soupeře do úzkých.

A jak výkon hodnotí trenérský tým? „Dnes jsme se setkali s velice kvalitními soupeři. Kluky musíme pochválit za jejich výkon v úvodu a závěrečné části dopoledne. Dlouhodobě se pereme s kolísavostí výkonů některých hráčů. Potřebovali bychom, aby v nastaveném výkonu pokračovali po celou dobu turnaje. Zaměřit se musíme na pohyb bez míče, kde si umíme představit z naší strany větší aktivitu. U některých hráčů pak potřebujeme vybudovat větší nebojácnost v osobních soubojích, zarputilost a chuť zabojovat o vítězství, i když se třeba individuálně nedaří. Naopak vyzdvihnout musíme týmovost obou našich týmů, kdy jsme se po celou dobu snažili táhnout za jeden provaz. Pochvalu si pak zaslouží všichni hráči, protože každý z nich ukázal během dopoledne krásné individuální akce a zapojil se do pohledných akcí, ze kterých pramenily krásné góly. Těch se nám podařilo vstřelit 33 během 12 odehraných zápasů. Celkově tak máme na čem stavět, ale zároveň je před námi ještě velký kus cesty.“

Další měření sil se bude konat tuto sobotu v Hradci Králové, kam zveme všechny naše fanoušky! Za soupeře nám tentokrát budou týmy Hradce Králové, Mladé Boleslavi a Xaverova.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DB Schenker Vavruška Hanke
Mediální partneři
Náš region Rengl