FC Slovan Liberec | Juniorka míří do Teplic. Vrátí soupeři porážku z druhého kola?
Menu Další Zavřít Zavřít
11.10.2018

Juniorka míří do Teplic. Vrátí soupeři porážku z druhého kola?

Redakce
Liberec - Zatímco A-tým si v současnosti užívá reprezentační přestávku, juniorku čeká v pátek předehrávka na hřišti Teplic. A nepůjde o vůbec jednoduchý úkol, vždyť severočeskému soupeři aktuálně patří druhá příčka tabulky!

Úřadující mistr ve formě

V minulém ročníku se teplické juniorce podařilo dokráčet si až pro titul. A v této sezoně zatím na loňské výkony skvěle navazuje. Vždyť v dosavadních jedenácti odehraných kolech pouze jednou prohrála! Nad síly teplických mladíků byla Mladá Boleslav, s níž 26. srpna prohráli 1:2.

Kromě této prohry si Teplice připsaly také tři remízy, a to konkrétně s Bohemians, Spartou a s Duklou. Zbylých sedm utkání tepličtí junioři vyhráli, s celkem 24 body se tak dělí o nejvyšší stupínek spolu se Spartou, která je momentálně první pouze o skóre.

Rozjetý je i Slovan

Také Slovan se však může chlubit skvělou formou. Na úvod sezony sice dvakrát prohrál, vzápětí ale odstartoval šestizápasovou šňůru neporazitelnosti, kterou ukončila až v druhé polovině září Sparta. Také z této prohry se ale naše juniorka vzpamatovala.

V dalších dvou týdnech si připsala výhry nad silnou Mladou Boleslaví (2:1) a nad Hradcem Králové (5:1), znovu se tedy dostala do herní pohody. Podaří se jí to potvrdit také v pátek v předehrávce proti Teplicím?

Bilance ve prospěch Teplic

Jde o silného a neoblíbeného soupeře, jak dokazuje také první souboj obou celků v úvodu sezony. Jsou to totiž právě Teplice, které v druhém kole Slovan porazily 1:0. Svěřenci trenérů Papouška a Myslivce tak mají Teplicím co vracet.

Podaří se jim druhý tým tabulky zastavit? Utkání začíná v 11 hodin na hřišti v Dubí - Pozorce.

Historická tabulka vzájemných zápasů v Juniorské lize

FC Slovan Liberec FK Teplice
14 ZÁPASY 14
3 VÝHRY 6
5 REMÍZY 5
15 VSTŘELENÉ GÓLY 26

Poslední vzájemný zápas v Juniorské lize

FC Slovan Liberec – FK Teplice 1:0 (1:0)

Branky: 27. Díaz.

Rozhodčí: Ginzel – Vít, Novák.

ŽK: Díaz.

Slovan: Hnízdil – Köstl, Ulbrich, Fukala, Voltr, Vrabec, Baláž (70. Vébr), Vukliševič, Michal (78. Lehoczki), Oscar, Gembický.

Teplice: Plachý – Vobecký (64. Dobiáš), Hruštinec (58. Moncevičs), Díaz, Šimeček, Vepřovský (85. Kormunda), Kodad, Švejda, Matkovič (64. Ondrášek), Mustafič, Válek.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Eurovia Knorr-Bremse
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Beat radio