FC Slovan Liberec | Juniorka míří na půdu Bohemians. Urve první letošní body?
Menu Další Zavřít Zavřít
04.08.2018

Juniorka míří na půdu Bohemians. Urve první letošní body?

Redakce
Liberec - Juniorská liga pokračuje svým třetím kolem. Slovan v neděli vyrazí na hřiště Bohemians Praha, kde bude bojovat o první body v této sezoně. Podaří se našim mladíkům rozjeté Klokany zaskočit?

Boj o první výhru

Úvod sezony naší juniorce příliš nevyšel. Po dvou utkáních nemá na svém kontě ani jeden bod a o skóre se tak nachází na předposlední, jedenácté, příčce před Viktorií Plzeň. Může za to dvojice těsných porážek, které dosud Slovan nastřádal.

V prvním kole čekalo tým trenérů Papouška a Myslivce derby na hřišti Jablonce, kde brankou sedm minut před koncem prohráli 2:3. Minulý týden pro změnu Slovan nestačil na aktuální lídry tabulky z Teplic, které na Městském stadionu zvítězily 1:0.

Klokani neporaženi

Zato Bohemians řeší po dvou úvodních kolech mnohem příjemnější starosti. Sezonu odstartovali vysokou výhrou nad Plzní, když si především díky skvělému druhému poločasu na Viktorii vyšlápli poměrem 5:1. Před týdnem pak ve velmi divokém utkání remizovali s Příbramí 3:3.

Po sedmnácti minutách šli sice Klokani do vedení, Středočeši ale otočili na 3:1. Po změně stran se však Bohemians rozehráli znovu ke skvělému výkonu a srovnali, načež se oba celky rozešly s remízou. S čtyřmi body jsou momentálně Pražané v tabulce druzí, navíc se mohou s osmi vstřelenými góly chlubit nejlepší ofenzivou soutěže.

Skvělá vzájemná bilance

Proti Klokanům však před nedělním duelem hovoří vzájemná bilance z Juniorské ligy. Vždyť naši mladíci z dvanácti soubojů hned šestkrát zvítězili, pětkrát zápas skončil remízou a pouze jednou se radovali Bohemians.

Podaří se našim mladíkům tuto šňůru protáhnout? Utkání se odehraje v neděli od 11 hodin v pražské Uhříněvsi.

Historická tabulka vzájemných zápasů v Juniorské lize

FC Slovan Liberec Bohemians 1905
12 ZÁPASY 11
6 VÝHRY 1
5 REMÍZY 5
20 VSTŘELENÉ GÓLY 13

Poslední vzájemný zápas v Juniorské lize

FC Slovan Liberec – Bohemians Praha 1905 0:1 (0:0)

Branky: 40. Kazda, 71. Micovčák (pen.).

Rozhodčí: Nenadál - Poživil, Novák.

ŽK: 28. Vrána.

Slovan: Vozár – Blažek, Micovčák, Baláž, Heppner, Kazda (84. Drahoš), Maqastena (75. Lábek), Michalec, Kristian (88. Kratochvíl), Gembický (81. Šustek), Prokš.

Bohemians: Fiala – Brak, Václavík, Melíšek (78. Hlinák), Vrána (56. Přibyl), Buneš (78. Ceccarelli), Dias, Horizrál, Káš, Vacík, Věchtík.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Libea Liberec
Mediální partneři
Náš region Rengl