FC Slovan Liberec | Juniorka narazí na dalšího druholigového soupeře, ve středu míří do Pardubic
Menu Další Zavřít Zavřít
26.06.2018

Juniorka narazí na dalšího druholigového soupeře, ve středu míří do Pardubic

Redakce
Liberec - Zatímco A-tým se zatím na svůj první přípravný zápas teprve chystá, juniorku čeká ve středu již druhý duel. Také tentokrát narazí na druholigového soupeře, od 16:30 se totiž představí v Pardubicích.

Juniorský tým Slovanu pod vedením trenérů Myslivce a Papouška zahájil v pondělí druhý týden přípravy. Ten první uzavřel v sobotu v Raspenavě soubojem s druholigovým Ústí nad Labem. Proti náročnému soupeři se naše juniorka neztratila, nakonec však prohrála těsně 1:2.

Už ve středu ji čeká šance na reparát. Tentokrát zavítá na hřiště Pardubic, které rovněž nebudou snadným soupeřem. Naposledy se Slovan s východočeským celkem utkal takřka přesně před rokem, konkrétně 24. června 2017. Tehdy na úvod přípravy junioři prohráli s Pardubicemi 0:2.

Také středeční soupeř juniorky má aktuálně za sebou jeden přípravný souboj. Třetí tým loňského ročníku Fotbalové národní ligy v sobotu remizoval s Jihlavou 1:1, když během utkání protočil většinu svého kádru.

Čtyřikrát proti dospělým

Souboj s Pardubicemi znamená pro naši juniorku během přípravy už druhou konfrontaci s dospělým fotbalem, zdaleka však ne poslední. Ve zbytku přípravného období se ještě utká také s Varnsdorfem a Turnovem. Trend, který nastolil realizační tým, je tedy jasný. Celkem třikrát se například juniorka utká s mužstvem z druhé ligy,

"Pro kluky je to vždy takové seznámení s dospělým fotbalem. Většina z nich by jednou chtěla alespoň druhou ligu hrát, tak ať vidí, jak na tom v porovnání s nimi jsou," vysvětluje s úsměvem výběr soupeřů trenér Petr Papoušek.

Jak si proti silnému druholigovému soupeři naši mladíci povedou, to se ukáže ve středu v Pardubicích. Utkání začíná v 16:30.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pytloun Ferona
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec rtm plus