FC Slovan Liberec | Juniorku čeká první přípravný zápas, v sobotu se představí proti druholigovému Ústí
Menu Další Zavřít Zavřít
22.06.2018

Juniorku čeká první přípravný zápas, v sobotu se představí proti druholigovému Ústí

Redakce
Liberec - Naši juniorku čeká už po prvním týdnu letní přípravy také první přípravný duel. A hned půjde o pořádně pikantní souboj. V Raspenavě se totiž představí proti druholigovému soupeři, Ústí nad Labem.

Naši mladíci, stejně jako A-tým, odstartovali přípravu v pondělí 18. června. Tým trenérů Myslivce a Papouška čeká celkem pětitýdenní období, během nějž bude nabírat fyzickou kondici a zároveň se sehrávat před posledním ročníkem Juniorské ligy.

Už tuto sobotu se mohou navíc junioři těšit na první přípravný zápas. V nedaleké Raspenavě se Slovan od 11 hodin představí proti druholigovému Ústí nad Labem. Desátý tým loňského ročníku Fotbalové národní ligy rovněž zahájil přípravu v tomto týdnu a má tak za sebou teprve několik tréninků. Dres tohoto celku obléká mimo jiné stoper Jiří Pimpara, který ještě před několika lety nastupoval pod Ještědem.

Nepůjde však o jediného druholigového soupeře, na nějž juniorka v nejbližších dnech narazí. Už ve středu 27. června zamíří do Pardubic, kde se utká s místním A-týmem. S blížícím se koncem přípravy pak vyzve rovněž Varnsdorf, v němž nastupuje řada hráčů Slovanu, kteří v minulých letech prošli juniorkou.

Jako první však čeká juniory právě Ústí nad Labem. Utkání startuje v sobotu v 11:00 a odehraje se na trávníku v Raspenavě.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ferona Pepsi
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Rengl