FC Slovan Liberec | Juniorská liga zná svůj rozpis
Menu Další Zavřít Zavřít
10.07.2018

Juniorská liga zná svůj rozpis

Redakce
Liberec - Juniorskou ligu čeká po zatím šestileté historii její poslední ročník. Soutěž letos odstartuje v neděli 22. července a stejně jako v předchozí sezoně se odehraje systémem dvou skupin a následné nadstavby.

Také tentokrát se v Juniorské lize představí celkem dvacet mužstev. Ta budou rozdělena do dvou skupin - dvanáct českých mužstev se utká každý s každým dvakrát a osm moravských či slezských výběrů na sebe narazí během základní části celkem třikrát.

Po těchto zápasech bude také letos následovat nadstavbová část. Do skupiny o titul postoupí čtyři nejúspěšnější moravské celky a šest nejlépe postavených mužstev z české části. Zbylých deset mužstev čeká skupina o umístění. V obou se celky utkají každý s každým jednou, české týmy tak celkem v sezoně odehrají 31 kol a moravské 30 kol.

Během podzimní části sezony se stihne odehrát celkem 17 kol, zbylých pět kol základní částy a nadstavba se odehrají na jaře. Slovan vstoupí do nového ročníku Juniorské ligy v pondělí 23. července a nepůjde o nic menšího než o juniorské Podještědské derby. Naši mladíci totiž zavítají na hřiště rivalů z Jablonce.

Naopak poprvé doma se Slovan představí v pondělí 30. července, kdy na Městský stadion zavítají Teplice. Během podzimu odehrají naši mladíci osm domácích a devět venkovních duelů. Domácí Podještědské derby sehrají až v samotném závěru základní části soutěže, tedy na jaře. Podaří se Slovanu v závěrečném ročníku Juniorské ligy vylepšit loňské celkové sedmé místo?

Rozpis podzimních zápasů juniorky naleznete ZDE.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Nisa Liberec Naše pekárna
Mediální partneři
eFotbal Beat radio