FC Slovan Liberec | Kdo dodává vybavení Nike pro náš klub? Top4Football
Menu Další Zavřít Zavřít
26.10.2018

Kdo dodává vybavení Nike pro náš klub? Top4Football

marketing
Je nepochybné, že za našimi výsledky a výkony stojí nesmírné množství práce. Nejedná se však pouze o práci samotných hráčů a realizačního týmu. Na chodu klubu se podílí nespočet lidí, kteří se tak snaží umožnit celému týmu, aby se mohl plně soustředit na to, co umí nejlépe – na fotbal.

K tomu patří i zajišťování kompletního vybavení pro hráče a realizační tým. Jsme velice rádi, že v tomto ohledu se můžeme plně spolehnout na společnost Top4Football.

Top4Football patří k nejlepším fotbalovým speciálkám v Evropě, stará se jednak o jednotlivce, ale také o celé kluby, jako je tomu v našem případě. Odlišuje je především široký sortiment toho nejmodernějšího fotbalového vybavení nejvyšší kvality, profesionalita a individuální přístup.

Jejich zkušený tým má na starosti zajišťování našich zápasových dresů a tréninkového vybavení včetně míčů, nebo i vycházkových souprav. Spolupráce obnáší i plný servis, v rámci kterého se můžeme na Top4Football obracet s jakoukoliv prosbou. Získáváme tak maximální pohodlí a zázemí na špičkové úrovni, které nás, jako klub, posouvá na další úroveň.

Vážíme si této spolupráce a věříme v další společně strávené roky s Top4Football.

https://top4football.cz/

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
RR group service s.r.o Profipoint
Mediální partneři
rtm plus Hitrádio Contact