FC Slovan Liberec | Libor Janáček o Dvoraně slávy: Zažil jsem tu krásné roky, nedají se zapomenout (+ video)
Menu Další Zavřít Zavřít
30.01.2020

Libor Janáček o Dvoraně slávy: Zažil jsem tu krásné roky, nedají se zapomenout (+ video)

Klub
Liberec - Stal se sedmým členem Dvory slávy Slovanu. Bývalý univerzál Libor Janáček poděkoval fanouškům za jejich přízeň v hlasování, zároveň si vyslechl krásná slova od trenéra Ladislava Škorpila. Co dalšího dlouholetý hráč Slovanu na uvedení do Dvorany slávy řekl?

„Oddanost a věrnost klubu. Trénoval jsem v Liberci víc jak sedm let, poprvé zkraje roku 1999 a nyní máme rok 2020. Jsem tu znovu. Libor přišel do Slovanu v roce o dva roky později se hrál první ročník české ligy a byl v sestavě," komentoval legendární trenér Ladislav Škorpil.

„Když jsem přišel v polovině šestého ročníku samostatné české soutěže, Janáček byl opět v sestavě. Měl jsem tu čest s Liborem do konce roku 99, než odešel do Bohemky, spolupracovat. Cenu si pro věrnost a oddanost klubu plně zaslouží," pokračoval Škorpil, další z členů Dvorany slávy.

Rubrika CO DNES Dělají: Libor Janáček

Bývalý obránce za slova chvály děkoval. „Chtěl bych poděkovat všem, kteří mi poslali hlavy i trenéru Škorpilovi za krásná slova. Zažil jsem ve Slovanu nádherné roky, deset let se nedá zapomenout."

„Nejhezčí vzpomínka je zápas proti Drnovicím, kdy jsem dával gól. Ale celé ligové angažmá bylo nádherné. Nezapomenutelné. Teď trénuji v Bílém Kostele, kde jsem doma. Mám výborný mančaft mladých kluků," zakončil spokojeně Janáček.

Na kompletní rozhovor se můžete podívat ve videu níže:

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ČSOB Naše pekárna
Mediální partneři
Beat radio Hattrick