FC Slovan Liberec | Ligové grémium odsouhlasilo pokračování nejvyšší soutěže
Menu Další Zavřít Zavřít
12.05.2020

Ligové grémium odsouhlasilo pokračování nejvyšší soutěže

Redakce
Liberec - Ligové grémium dnes odsouhlasilo pokračování FORTUNA:LIGY. Slovan čeká soutěžní duel po více než dvou měsících, začne dohrávkou 23. kola s Teplicemi a to v sobotu 23. května.

Naše mužstvo restart ligy odstartuje. V plánu je totiž jako první dohrávka 23. kola s Teplicemi, utkání bylo původně dvakrát odloženo kvůli nezpůsobilosti terénu. Hned v úterý a středu (26. a 27.) bude na programu kompletní 25. kolo, v rámci nějž Slovan zamíří na půdu nováčka z Českých Budějovic. Semifinále MOL Cupu s Olomoucí by se mělo odehrát 17. června.

„Jsme rádi, že liga začíná a že je možnost, abychom hráli. Začátek 23. května bereme, šlo o jednu z variant. Vše se odehrálo relativně rychle, ale určitě jsme rádi, že liga startuje. Počítáme s tím, že hrajeme v Teplicích a víme, že je tam teď perfektivní trávník. Uděláme maximum proto, abychom byli nachystaní. Všichni v klubu se těšíme na začátek soutěže, což říkám za trenéry, hráče i vedení. Vnímáme i to, že pokud se bude situace i nadále lepšit, brzy uvítáme diváky na fotbale. Těšíme se, že začneme my a postupně se k nám přidají i fandové," komentoval trenér Pavel Hoftych.

V rámci příprav na ligové utkání se Slovan představí ve středu od 11 hodin v Ďolíčku, kde za „zavřenými" dveřmi odehraje přípravný duel s domácími klokany. Bude se hrát na dva poločasy o padesáti minutách a ze zápasu vám přineseme standardní zpravodajský servis, k dispozici bude i stream.

Na ligovém grémiu LFA zároveň došlo na volbu do kontrolního výboru LFA. Zde bude mít Slovan nově zástupce, jelikož byl zvolen ředitel našeho klubu Libor Kleibl.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Zámečnictví Prošek Kitl
Mediální partneři
Rádio Impuls Beat radio