FC Slovan Liberec | Los čtvrtfinále MOL Cupu: Slovan narazí na ostravský Baník
Menu Další Zavřít Zavřít
13.12.2018

Los čtvrtfinále MOL Cupu: Slovan narazí na ostravský Baník

Redakce
Los čtvrtfinále MOL Cupu přisoudil Slovanu FC Baník Ostrava. Hrát budeme venku, tedy na Městském stadionu v Ostravě-Vítkovicích. Oficiálním hracím dnem je středa 4. dubna. Definitivní termín ještě bude upřesněn.

Slovan patřil před losem k nasazeným týmům a za soupeře mohl dostat ostravský Baník, Karvinou, Teplice a příštího ligového soupeře - pražskou Bohemku. Řada přišla na naše mužstvo hned na úvod a přisouzen mu byl celek z Vítkovic.

„Baník je samozřejmě těžký protivník, ale hratelný. Na utkání se těšíme, soupeř má stejně jako my skvělé fanoušky. Je jasné, že pohár bude trochu vabank, lehcí soupeři v této fázi už v podstatě nejsou, ale každý zápas je zároveň hratelný. Rádi bychom postoupili. Je to zatím daleko, ale musíme se na duel dobře připravit," komentoval los trenér Zsolt Hornyák.

„Jelikož se hraje až v dubnu, opravdu doufám, že po zimní přípravě toto těžké utkání zvládneme. Za celé mužstvo mohu říct, že jsme natěšení a uděláme vše proto, abychom postoupili do semifinále MOL Cupu," dodal záhy kouč Slovanu.

Baníku patří ve FORTUNA:LIZE po osmnácti odehraných duelech čtvrtá příčka tabulky, přičemž posbíral stejně bodů jako třetí Jablonec. Právě toto umístění udělalo z Baníku po Slavii druhého největšího favorita na zisk pohárové trofeje.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pytloun Crytur
Mediální partneři
Hattrick eFotbal