FC Slovan Liberec | MĚSÍC NÁBORŮ VE SLOVANU
Menu Další Zavřít Zavřít
18.09.2019

MĚSÍC NÁBORŮ VE SLOVANU

Mikuláš Borkovec
Ve středu 11.9. se v mládežnickém tréninkovém centru na Letce uskutečnil tradiční podzimní nábor dětí Slovanu Liberec. Pro děti bylo připraveno několik stanovišť, na kterých si společně s trenéry mládeže a dvěma hráči A-týmu Ondřejem Karafiátem a Martinem Koscelníkem vyzkoušely různá fotbalová cvičení, pohybové hry či překážkové dráhy.

Letošního náboru se zúčastnilo přes padesát dětí. Největší zastoupení měly děti spadající věkem do fotbalové školičky, a jsme rádi že je o ni takový zájem.

“Snažíme se v Liberci více přilákat děti ke sportu, v našem případě do fotbalu a rozšířit tak základnu sportující mládeže v celém regionu. Je důležité už od nejútlejšího věku budovat u dětí pohybovou zdatnost, na které potom můžeme stavět další fotbalové výkony. Proto je potěšující, že o sport mají zájem i ti nejmladší, pětiletí, šestiletí.”

“Chtěl bych poděkovat všem trenérům, kteří se na akci podíleli,” shrnul nábor šéftrenér přípravek Petr Koudelka.

Všem rodičům byl zaslán e-mail informující o dalším postupu. Některé děti byly pozvány na zkušební tréninky do přípravkových kategoriích, některým byl zatím doporučen fotbalový rozvoj v dalších libereckých týmech.

Děti ročníku 2014 a 2015, kterým se ukázkový trénink na náboru líbil, mají možnost zapojit se do naší fotbalové školičky. Ta je otevřená pro všechny zájemce a probíhá každé úterý a čtvrtek od 17:00 do 18:00 na uměle trávě u stadionu u Nisy.

Nestihli jste nábor, a chtěli byste si to ve Slovanu vyzkoušet? Nebo byste byli rádi, aby vaše dítě navštěvovalo fotbalovou školičku? Kontaktujte naše mládežnické trenéry.

KONTAKT

Šéftrenér přípravek

Petr Koudelka 775390994 - petr.koudelka@fcslovanliberec.cz

Koordinátor fotbalových školiček

Pavel Buša - 723559332 - pavel.busa@fcslovanliberec.cz


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
A net Penzion Eva
Mediální partneři
Liberecká drbna Český rozhlas Liberec