FC Slovan Liberec | Martin Koscelník prodloužil se Slovanem smlouvu
Menu Další Zavřít Zavřít
14.09.2020

Martin Koscelník prodloužil se Slovanem smlouvu

Redakce
Liberec - Krajní obránce a slovenský reprezentant Martin Koscelník prodloužil se Slovanem smlouvu až do roku 2023. Pravý bek nedávno debutoval v národním týmu proti Izraeli, ve Slovanu působí už třetí sezonu.

Martin Koscelník přišel do Slovanu v červenci roku 2018 ze slovenských Michalovců, za Slovan doposud odehrál 44 ligových zápasů, v nichž dvakrát skóroval. Naposledy se trefil v souboji 26. kola loňské sezóny proti Slovácku, kdy výstavní ranou v samotném závěru rozhodl o výhře našeho mužstva. Celkem tři branky zároveň zapsal pětadvacetiletý bek během dvou sezon v MOL Cupu. Nová smlouva bude trvat do roku 2023.

„Martin si musel pozici v týmu během minulé sezony těžce vydobýt. Dlouho byl mezi náhradníky a do zápasů se pravidelně dostával z lavičky spíš do pozice krajního záložníka. Do své role se dostal až po koronavirové pauze, ale od té doby si vybojoval jasnou pozici pravého beka. Momentálně odvádí výborné výkony. Je důležité, že hraje stabilně. Nemá výkyvy a dokáže hrát velmi dobře do obranné fáze, zároveň umí podporovat i útočnou fázi," začal trenér Pavel Hoftych.

„Díku tomu byl, po konzultaci s koučem Pavlem Hapalem, nominován do slovenské reprezentace a debutoval v zápase proti Izraeli. Jde pro něj o další motivaci k práci. Je dobře, že s ním klub podepsal novou smlouvou, jde totiž pořád ještě o velmi perspektivního fotbalistu. Momentálně na pozici pravého beka patří do české špičky a věřím tomu, že si i nadále uchová výkonnost, protože poctivě pracuje, a bude se nadále zlepšovat," pokračoval kouč našeho mužstva.

Radost měl i 25letý bek. „Jsem za prodloužení smlouvy rád. Už jsem si v Liberci celkem zvykl a jsem tu spokojený. Začal jsem dostávat větší minutáž na hřišti, za což jsem velmi vděčný a vím, že tento tým ještě neukázal všechno."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
La Piazza DPMLJ
Mediální partneři
Hattrick Hitrádio Contact