FC Slovan Liberec | Nabídka pro permanentkáře: staňte se patrony Akademie mládeže!
Menu Další Zavřít Zavřít
25.03.2021

Nabídka pro permanentkáře: staňte se patrony Akademie mládeže!

marketing
Vzhledem k přetrvávajícím vládním opatřením, která znemožňují přítomnost diváků na tribunách, jsme se rozhodli nabídnout stávajícím permanentkářům jako kompenzaci výraznou slevu na permanentku pro příští ročník. Kdo ji nevyužije a zaplatí plnou cenu, stane se patronem Akademie mládeže FC Slovan Liberec a přispěje na modernizaci mládežnického areálu na Letce.

V probíhajícím ročníku FORTUNA:LIGY mohli držitelé permanentních vstupenek navštívit pouhé tři domácí ligové zápasy. Zatím to vypadá tak, že se zřejmě až do konce sezóny už bohužel na stadion nedostanou. Pokud se na tom nic nezmění, nabídneme stávajícím permanentkářům kompenzaci ve formě výrazné slevy na nákup permanentní vstupenky na sezónu 2021/2022, kdy už by se brány stadionu U Nisy opět měly otevřít a držitelé permanentních vstupenek samozřejmě budou mít i při omezené kapacitě přednost. Cena této zvýhodněné permanentky by za stávajících okolností měla být maximálně 300 Kč. Prodej začne hned po konci letošní sezóny, tedy v červnu.

Pokud Vás současná krize finančně tolik nezasáhla a je ve Vašich možnostech zaplatit „plnou“ cenu permanentky, budou Vám za to vděční hlavně kluci a holky z Akademie mládeže FC Slovan Liberec. Vaši sedačku na stadionu označíme potiskem PATRON AKADEMIE MLÁDEŽE, budete-li chtít, tak i včetně Vašeho jména.

Kompletní částka, kterou zaplatíte „navíc“ (a může jít až o 1500 Kč), poputuje do speciálního fondu, který bude využit na financování plánované modernizace mládežnického areálu na Letce. Tam i na stadionu U Nisy pak bude vystavena tabule patronů, kteří na rekonstrukci přispěli.



Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Gasservis DPMLJ
Mediální partneři
Náš region Hattrick