FC Slovan Liberec | Oslavy 60 let Slovanu nabídnou pestrý celovíkendový program!
Menu Další Zavřít Zavřít
03.07.2018

Oslavy 60 let Slovanu nabídnou pestrý celovíkendový program!

marketing
Ve čtvrtek 12. července 2018 to bude už 60 let od založení našeho klubu. Oslavte toto kulaté výročí spolu s námi na stadionu U Nisy o víkendu 14.-15. července! Připravujeme bohatý program a věříme, že i vy si v něm najdete dost důvodů přijít na stadion U Nisy.

SOBOTA 14. ČERVENCE

PROHLÍDKY HLAVNÍ TRIBUNY

V sobotu budete mít možnost nahlédnout i do jinak nepřístupných prostor uvnitř Hlavní tribuny. První prohlídka začne v 12:00 a následně se bude pokračovat dle počtu zájemců v patnácti- nebo třicetiminutových intervalech.

14:30 PŘEDZÁPASOVÝ TRÉNINK A-TÝMU

Využijte možnosti nahlédnout "pod pokličku" fotbalové přípravy a přijďte se podívat na předzápasový trénink našich fotbalistů, který se odehraje také na hlavní ploše.

NEDĚLE 15. ČERVENCE

12:15 EXHIBICE MISTRŮ

Fotbalisté z kádrů sezón 2001/02, 2005/06 a 2011/12, kteří se do historie Slovanu zapsali zlatým písmem, se vrátí na stadion U Nisy a odehrají zde pro vás exhibiční duel. U toho nemůžete chybět!

14:30 LIGOVÁ GENERÁLKA

Nový realizační tým a hned několik nových posil. Poprvé v akci na stadionu U Nisy je budete moct vidět při ligové generálce proti polskému týmu WKS Śląsk Wrocław. Naši fotbalisté do utkání nastoupí ve speciální kolekci retro dresů, které budou v prodeji i ve Fanshopu.

17:00 FINÁLE MISTROVSTVÍ SVĚTA

Po skončení mezinárodní generálky začne doprovodný program na prostranství za Západní tribunou, kde bude připraveno pódium, na němž se kromě našich fotbalistů, kteří budou k dispozici i pro autogramiádu, vystřídají i další známé tváře, například Láďa Hampl alias Jarmil nebo Jakub Děkan. Na připravené velkoplošné obrazovce se pak bude promítat i finále Mistrovství světa a zábava bude pokračovat hudební produkcí i po jeho skončení. K dispozici budou samozřejmě stánky s občerstvením, ale i stovky míst k sezení a stany pro případ nepříznivého počasí. Na přilehlé travnaté ploše si také budete moct vyzkoušet hned několik zajímavých fotbalových atrakcí.

VSTUPNÉ A DÁRKY

Sobotní část programu bude volně přístupná, vstupné na nedělní fotbalový dvojzápas (exhibice a generálka) bude stát 100 Kč, ale každý návštěvník dostane od Slovanu narozeninový dárek ve více než dvojnásobné hodnotě! Děti do 6 let mají vstup zdarma a starší děti (do 140 cm) budou platit 50 Kč. Permanentkáři si lístek kupovat nemusí, vstup mají v ceně své nové permanentní vstupenky a dárek si vyzvednou na pokladnách po předložení voucheru, který dostali při nákupu permanentky. Vstup na stadion bude pouze hlavním vchodem. Kdo nestihne generálku a dorazí až na pozápasový program za Západní tribunou, bude mít volný vstup od Energomontáží.

Držitelé bonusové platební karty FC Slovan Liberec, kterou si můžete zřídit u ČSOB nebo Poštovní spořitelny, budou mít na nedělní program včetně exhibice a generálky také vstup zdarma. Platí to pro všechny držitele platební karty FCSL, tedy nejen pro ty, kteří na ni mají nahranou svou permanentku. Volnou vstupenku i s dárkem dostanou v den akce na hlavní pokladně po předložení karty.


Karta FC Slovan Liberec

DALŠÍ INFORMACE

Další podrobnosti k programu "slovaňáckých šedesátin" zveřejňujeme postupně na facebookové události Oslavy 60 let Slovanu Liberec, kterou se vyplatí denně sledovat.

PARTNEŘI

Celou akci bychom nemohli uspořádat bez vstřícnosti následujících partnerů, jimž děkujeme za podporu:

Pražská plynárenská
TOP4SPORT
PJ Art
RCL
Ermeg
Karta FC Slovan Liberec


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Dům kultury Recovera
Mediální partneři
Rengl Radio Blaník Liberec