FC Slovan Liberec | POSLEDNÍ HODINA FOTBALOVÉ ŠKOLIČKY V SEZONĚ 2019/2020
Menu Další Zavřít Zavřít
28.06.2020

POSLEDNÍ HODINA FOTBALOVÉ ŠKOLIČKY V SEZONĚ 2019/2020

Mikuláš Borkovec
REALIZAČNÍ TÝM SI PŘIPRAVIL PESTROU TRÉNINKOVOU JEDNOTKU JAK PRO SVÉ HRÁČE A KAMARÁDY, TAK TAKÉ PRO JEJICH RODIČE, BABIČKY A DALŠÍ RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY.

V úterý se na umělé trávě u Stadionu U Nisy uskutečnila poslední hodina fotbalové školičky Slovanu Liberec.

"Rozloučili jsme se takovým "sportovním pětibojem". Děti ve spolupráci s rodiči měli před sebou pět úkolů / pět aktivit, které měli možnost si vyzkoušet a splnit. To se samozřejmě podařilo všem a od Slovánka dostaly děti zaslouženou odměnu nejen za poslední hodinu, ale i jako poděkování za celou sezónu." hodnotí koordinátor fotbalových školiček Pavel Buša.

Touto závěrečnou akcí skončila cesta fotbalovou školičkou pro děti ročníku 2014, kteří se příští rok stávají opravdovými fotbalisty a v polovině srpna nastupují pod vedením trenéra Mikuláše Borkovce do kategorie U7, prvního fotbalového týmu naší akademie.

Fotbalová školička pro naše nejmenší děti startuje opět na začátku září. Těšíme se na kluky a holky ročníku 2015 a 2016. Těšíme se jak na známé tváře, které už známe z letošního roku, ale i na nové děti, které k nám zavítají.

Novou sezónu bychom měli odstartovat v úterý 1.9. Tréninkové dny a časy zůstávají stejné, tedy úterý a čtvrtek od 17:00 do 18:00 u Stadionu U Nisy.

A pozor! Od září otevíráme další fotbalovou školičku v Ruprechticích ve spolupráci s naším partnerským klubem TJ Sokol Ruprechtice. Budeme se těšit na další nové děti a malé fotbalisty.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Banua A net
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec