FC Slovan Liberec | PŘÍPRAVA DEVATENÁCTKY
Menu Další Zavřít Zavřít
08.01.2020

PŘÍPRAVA DEVATENÁCTKY

Mikuláš Borkovec
Ve středu 8. ledna zahájí svou zimní přípravu celá dorostenecká kategorie včele s devatenáctkou, kterou na jaře čeká boj o nejvyšší soutěž pro danou kategorii.

Přípravu hráči absolvují v domácích podmínkách. Tým okolo trenéra Pavla Čapka bude převážně v areálu hlavního stadionu U Nisy. Dorostenecké týmy čeká dlouhá příprava, která se bude konat jak venku na umělé trávě, tak uvnitř v posilovně. Na regeneraci budou hráči docházet na ZŠ Dobiášova. Mistrovská sezóna začíná o víkendu 7.-8. března. V příštím týdnu čekají svěřence Pavla Čapka zátěžové testy na FTVS v Praze. Do přípravy se zapojí 20 hráčů do pole a 2 brankáři. Do přípravy nezasáhnou dlouhodobě zranění hráči Pešl, Špinka a Hejl. Na zkoušku bude v týmu Tobias Raffay z FK Železiarne Podbrezová. Do přípravy s B-týmem byli přesunuti hráči Knobloch, Kytka, Králíček, Yuzvak. Posunut byl i Radim Černický, který se zapojil do přípravy s A-týmem.

SOUPEŘI

EXTRALIGA DOROSTU:

FK Pardubice, FK Mladá Boleslav, 1.FK Příbram.

ZAHRANIČNÍ:

Zagłębie Lubin, Miedź Legnica, KS Karkonosze Jelenia Góra (všechny týmy Polsko).

DOSPĚLÍ:

FK Přepeře, FK Arsenal Česká Lípa, TJ Spartak Chrastava.

SOUSTŘEDĚNÍ

Po týdnu přípravy hráči vyrazí také na své soustředění do Heřmanic, kde budou absolvovat jak kondiční tréninky, tak také tréninky se zaměřením na herní stránku.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Avled Liberecký kraj
Mediální partneři
Rengl Náš region