FC Slovan Liberec | PROMO VIDEO AKADEMIE MLÁDEŽE
Menu Další Zavřít Zavřít
15.09.2020

PROMO VIDEO AKADEMIE MLÁDEŽE

Mikuláš Borkovec
S cílem lepší propagace vytvořili kolegové ve spolupráci s místní libereckou firmou PAVLŮ - Innovation nové promo video o naší akademii. Promo video poukazuje na příběh malého kluka, který si v Akademii mládeže žije svůj sen a jde postupnou cestou až do prvoligového kádru. Jaký pohled má na tento výsledek ředitel Akademie Petr Silovský a jednatel společnosti PAVLŮ - Innovation Pavel Pavlů?

PETR SILOVSKÝ

"Již delší dobu jsme chtěli vytvořit video, které by udělalo malý vhled do chodu naší akademie. Cílem je video používat jako motivaci pro naše stávající hráče a zároveň jako propagační materiál při náboru a scoutingu nových hráčů. Záměrem bylo vytvořit video už z pohledu benjamínka, který má rád fotbal, a kterého jeho tatínek posléze přivede do Slovanu a tam si prožije svůj příběh až do A týmu."

PAVEL PAVLŮ

"Projekt pro nás byl srdeční záležitostí. Jakožto liberecká firma jsme hrdí na to, že můžeme vytvářet originální promo materiály pro liberecký fotbalový klub. Projekt byl časově náročný- záběry se sbíraly přibližně půl roku (i během nouzového stavu). Celkový součet člověkohodin jsme zatím netvořily. Odhadem ale lze říci, že se jednalo o přinejmenším desítky hodin natáčení a souvisejících prací. A to ať už se bavíme o záběrech „na zemi“, nebo i z dronu. Náš přístup ale vždy byl a je, že pokud Vás práce baví, náročnost projektu neřešíte, prostě jdete za cílem, který v hlavě máte. Celou spolupráci se Slovanem hodnotíme bez sebemenších poznámek na jedničku. Ať už šlo o organizaci všech zúčastněných, pružnou komunikaci i samotnou „šikovnost“ všech aktérů, byl projekt jedna velká radost. Prostě se ukázalo, že fotbal je týmová hra a to nejen na hřišti samotném, ale i na úrovni vedení a řízení klubu. Pevně věříme, že jsme spoluprací se Slovanem nastavili novou etapu marketingu. Ačkoli jsme primárně zaměřeni na tvorbu a správu PPC kampaní a celkově tvorbu online strategií, i na tomto projektu se nám ukázalo, že kvalitní obsah se prodává sám. Pevně tak věříme, že jsme nastavili první krůček k nové éře propagace našeho libereckého klubu."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
NET-SYSTEM 1. jizerskohorská stavební
Mediální partneři
eFotbal Beat radio