FC Slovan Liberec | Podrobnosti k nedělnímu programu oslav 60 let
Menu Další Zavřít Zavřít
14.07.2018

Podrobnosti k nedělnímu programu oslav 60 let

marketing
Děkujeme všem, kteří dorazili na sobotní program a těšíme se na všechny, kdo dorazí v neděli. Přečtěte si podrobné informace a organizační pokyny, ať víte, co vás na stadionu U Nisy čeká!

Vchod a parkování

Připomínáme, že i v neděli bude otevřen jen hlavní vchod na stadion (už od 11:30h) a oba zápasy budete moct sledovat z Hlavní a Východní tribuny. Parkovat můžete v přilehlých ulicích nebo na parkovišti na cyklostezce s příjezdem od Energomontáží. Kdo nestihne generálku a dorazí až na pozápasový program za Západní tribunou, bude mít volný vstup od Energomontáží.

Model stadionu

Unikátní model stadionu bude k vidění i během nedělního programu. Od 12:00 až do konce generálky budou vchodem nahoře u vrchních řad sektoru B Hlavní tribuny průběžně vpouštěni zájemci do V.I.P. prostor, kde si ho budou moct prohlédnout společně s nejcennějšími trofejemi, mezi nimiž nechybí ani tři mistrovské poháry!

Magazín a soutěž

Na oslavy jsme pro vás přichystali speciální vydání zápasového magazínu ve zvětšeném formátu se spoustou historických materiálů, fotografií a statistik. Dostanete ho zdarma za hlavním vchodem na stadion, stačí dorazit včas. Díky soutěži, jejímž partnerem je tentokrát ČSOB, budete mít možnost při odevzdání soutěžního kupónu, který tentokrát najdete na přespolední stránce magazínu, vyhrát jeden ze speciálních dresů, v nichž nastoupí naši fotbalisté.

Autogramiáda a projekce

Bezprostředně po skončení generálky proběhne v prostoru za Západní tribunou, kde už bude připravená projekce a doprovodný program (a samozřejmě i stánky s občerstvením), nezbytná autogramiáda za účasti mistrů a následně i našeho současného A týmu.

Fanshop

V době mezi 12-17h bude otevřen Fanshop, kde už budou v prodeji i očekávané novinky: nové dresy, retro trička (obojí v dospělých i dětských velikostech), ale třeba i nový plyšový maskot pro malá Slovaňáčata.

Pokladna

Hlavní pokladna bude otevřena od 11:00. Vstupné na nedělní fotbalový dvojzápas (exhibice a generálka) bude stát 100 Kč, ale každý návštěvník dostane od Slovanu narozeninový dárek ve více než dvojnásobné hodnotě! Děti do 6 let mají vstup zdarma a starší děti (do 140 cm) budou platit 50 Kč. Permanentkáři si lístek kupovat nemusí, vstup mají v ceně své nové permanentní vstupenky a dárek si vyzvednou na označených pokladnách po předložení voucheru, který dostali při nákupu permanentky (nezapomeňte si svůj voucher)!

Držitelé bonusové platební karty FC Slovan Liberec, kterou si můžete zřídit u ČSOB nebo Poštovní spořitelny, budou mít na nedělní program včetně exhibice a generálky také vstup zdarma. Platí to pro všechny držitele platební karty FCSL, tedy nejen pro ty, kteří na ni mají nahranou svou permanentku. Volnou vstupenku i s dárkem dostanou v den akce na hlavní pokladně po předložení karty.


Karta FC Slovan Liberec


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Niosport FotbalPark Liberec
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Náš region