FC Slovan Liberec | Poslední duel před repre pauzou! Slovan míří na půdu vicemistra
Menu Další Zavřít Zavřít
08.11.2019

Poslední duel před repre pauzou! Slovan míří na půdu vicemistra

Redakce
Liberec - První vzájemné utkání skončilo venkovní výhrou týmu Pavla Vrby (1:2), teď Slovan bude chtít oplatit stejnou mincí. V Plzni bude bojovat o další výhru, po sérii třech vítězných zápasů započatou v Mladé Boleslavi. Duel startuje v neděli od 14 hodin a 30 minut.

FC Viktoria Plzeň – Pronásledovatel lídra škobrtá

Plzeňští mají za sebou náročné období. Ve 12. kole podlehli Mladé Boleslavi 1:2, pak přejeli doma Baník 3:0. V souboji o šest bodů prohráli s pražskou Slavií 0:1, čímž se jim první příčka vzdálila. Ztráta se navíc navýšila i v pondělí, kdy Viktoria remizovala se Zlínem 1:1. Rozdíl mezi prvním a druhým místem aktuálně činí jedenáct bodů.

To síle Viktorie ale v žádném případě neubírá. Za Západočechy opět pálí Michael Krmenčík, který dal na podzim již sedm gólů. Pět přesných tref má Jan Kopic, třikrát se prosadil i útočník Tomáš Chorý. Gólové nahrávky nejčastěji vytváří Aleš Čermák, svým spoluhráčům naservíroval míč před vstřelenou brankou už čtyřikrát. Pozici jedničky mezi tyčemi si uzmul Aleš Hruška. Nastoupil ke všem duelům a pětkrát nedostal ani gól.

Plzeňské v osmifinále MOL Cupu potrápil Chlumec nad Cidlinou, který porazili 4:3 po prodloužení. Teď jim los přidělil do cesty Mladou Boleslav.



FC Slovan Liberec – Tři zápasy, tři výhry. Teď čeká naše mužstvo těžký úkol

Předchozí týdny byly pro naše mužstvo úspěšné. Po remíze v Podještědském derby s Jabloncem (2:2) parta kouče Pavla Hoftycha vyhrála v Mladé Boleslavi a zvládla i náročné pohárové utkání s Teplicemi. Příznivou sérii završila na domácím hřišti, když porazila Příbram těsně 3:2.

Pozice nejlepšího klubového střelce patří kromě Romana Potočného také ve formě hrajícímu Petaru Musovi, oba zaznamenali v sezoně už šest ligových branek. V asistencích se po posledním zápase osamostatnil na čele Alexandr Baluta, který přesně na gól nahrál celkem už třikrát. Mezi třemi tyčemi stále nechyběl ani minutu gólman Filip Nguyen, jenž v jednom případě vychytal čisté konto.

Naše mužstvo se zároveň dozvědělo soupeře pro čtvrtfinále MOL Cupu, které se odehraje v jarní fázi sezony. Postaví se proti Slovácku a souboj bude hostit Uherské Hradiště.

Přijeďte naše mužstvo podpořit v posledním souboji před reprezentační přestávku. Duel proti Viktorii začne na západě Čech v nedělních 14 hodin a 30 minut.

Informace k výjezdu do Plzně


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
RR group service s.r.o Zámečnictví Prošek
Mediální partneři
Hitrádio Contact rtm plus