FC Slovan Liberec | Potočný: Mikyho přepálej a dostane žlutou? Asi za to, že měl díru v noze
Menu Další Zavřít Zavřít
28.07.2019

Potočný: Mikyho přepálej a dostane žlutou? Asi za to, že měl díru v noze

Redakce
Zlín/Liberec - Smolný zápas s pocitem křivdy. Slovan duel se Zlínem prohrál 1:2, stejně jako v Ostravě však hráči odcházeli do šatny rozladění i z výkonu rozhodčího Klímy a jeho asistentů. Duel ovlivnilo několik sporných momentů, jedinou branku našeho celku vstřelil Roman Potočný.

Žluté karty pro Jana Mikulu a Tarase Kačarabu, odmávaný ofsajd Breiteho, neodpískaná penalta na Malinského. Diskutabilních momentů se odehrálo během utkání s Fastavem hned několik, porážka tak měla nepříjemnou pachuť, podobnou jako po nesprávně nařízeném pokutovém kopu v minulém venkovním utkání s Baníkem Ostrava, které však nakonec Slovan zvládl vítězně.

„Z gólu proti Zlínu radost nemám. Fakt ne, vyměnil bych ho za tři body. Remízu jsme si zasloužili, ale... Jdeme do brejku, pískne se faul. Mikyho (Jana Mikulu) přepálej, je z toho výhoda a pak ještě dostane žlutou. Proč? Asi, že má díru v noze, nebo nevím... Jsme tady pro srandu králíkům, nemám z toho vůbec radost," komentoval od srdce Roman Potočný.

„Měli jsme asi zbytečný respekt. Věděli jsme, že má Zlín nula bodů a čekali jsme tady jízdu. Přišel boj, byli jsme na něj připraveni. Bohužel jsme v prvních 30 minutách spíš čuměli a trvalo nám, než jsme se dostali k naší hře. Z toho padla také první branka domácích," přiznal aktuálně nejlepší střelec Slovanu.

„K rozhodčím se nechci vyjadřovat. Ať si vše vyhodnotí ti nahoře. Kolikrát, když se vyjádříte, obrátí se vaše slova proti vám. Každý by se měl zamyslet sám nad sebou, a to jak ti na trávníku, tak ti u židlí. Myslím, že se vše jednou každému vrátí," řekl kapitán Radim Breite.

Zároveň potvrdil slova svého spoluhráče, že první půle nebyla ani zdaleka ideální. „Nehráli jsme vůbec dobře. Nechali jsme soupeře rozehrát. Vstup do zápasu by měl být lepší. Běhali jsme jenom od hráči k hráči... Nesmyslné," povzdechl si defenzivní záložník.

„Mrzí nás to. Začátek soutěže je důležité chytit, víme to. Měli jsme mít na kontě víc bodů než tři. Každý zápas v lize je těžký, můžete kohokoliv porazit, ale také s kýmkoliv prohrát. Plzeň je Plzeň, ale i tak se s ní dají uhrát body," uzavřel Radim Breite.

V dalším souboji vyzve Slovan U Nisy olomouckou Sigmu. A půjde vzhledem k situaci o velmi důležité body...

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Dineva ITADECO
Mediální partneři
Rádio Impuls eFotbal