FC Slovan Liberec | Přál bych vám vidět, jak to vypadalo po zápase v kabině, neskrýval radost Roman Potočný
Menu Další Zavřít Zavřít
26.08.2018

Přál bych vám vidět, jak to vypadalo po zápase v kabině, neskrýval radost Roman Potočný

Tomáš Honzejk
PŘÍBRAM/LIBEREC - 6. 2+2=4, aneb šest zápasů, dva góly, dvě asistence. Hokejovou terminologií celkem čtyři kanadské body. Na Romanu Potočném je vidět, že mu hra pod novým trenérem Hornyákem sedí. "Stojíme za naším trenérem. Za své chování si to zaslouží," poodhalil, proč má on i celý tým opět radost ze hry.

Po třech remízách konečně výhra. Cítíte úlevu?

Určitě. Do zápasu jsme šli s tím, že musíme vyhrát. Jsme rádi, že se nám to povedlo. Přál bych vám vidět, jak to vypadalo po zápase v kabině, když jsme slavili. Takový to snad ještě nebylo za tu dobu, co jsem ve Slovanu.

Jak se cítíte po takovém zápase?

Spadl nám kámen ze srdce. Troufnu si říct, že ve dvou z těch tří remízových zápasů jsme si zasloužili vyhrát. Jsme rádi, že se nám povedlo vstřelit víc než jednu branku. Dali jsme hned tři, což je super.

Co rozhodlo o výhře?

Ukázali jsme, že máme dobrý mančaft a jsme silný kolektiv. Uvnitř kabiny jsme hodně silní. Chtěli jsme také ukázat, že stojíme za naším trenérem. Protože za to, jak se k nám chová a je lidský, si to rozhodně zaslouží.

V předchozích zápasech jsme doplatili na neproměňování šancí. Protrhli jsme tímto zápasem střeleckou smůlu?

Chybělo nám to pomyslné štěstíčko, jak se říká. Jsme určitě rádi, že nám to tam napadalo. Minule trefil Šéva (Petr Ševčík) tyčku a šlo to ven. Proti Příbrami se moje střela otřela o tyčku a skončila v bráně. Občas rozhodují centimetry.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Profipoint Masea
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Hattrick