FC Slovan Liberec | Předzápas s Hoffenheimem ve hře FIFA 21 byl dobrou zkušeností pro esports tým FCSL
Menu Další Zavřít Zavřít
24.11.2020

Předzápas s Hoffenheimem ve hře FIFA 21 byl dobrou zkušeností pro esports tým FCSL

Redakce
V úterý 24. listopadu od 18:00 se odehrály tři esportové zápasy s naším německým soupeřem v Evropské lize, týmem TSG 1899 Hoffenheim. Konkrétně se soupeřilo ve hře FIFA21 na konzoli Playstation 4. Všechny zápasy jsme vysílali živě na naší facebookové stránce. A naši hráči se proti velmi silnému soupeři neukázali ve špatném světle.

Pro náš nedávno založený esports to byla velmi cenná prověrka proti soupeři z Německa, kde je nejen reálný, ale i ten virtuální fotbal na opravdu profesionální úrovni. Bundesligové esports týmy mají svou vlastní dlouhodobou soutěž rozdělenou na dvě regionální skupiny. V té jihovýchodní je hoffenheimský tým momentálně na pátém místě.

DOBRÁ PROVĚRKA PROTI HOFFENHEIMU První zápas, ač to výsledek možná nenaznačuje, byl vlastně vcelku vyrovnaný, kdy...

Zveřejnil(a) FCSL esports dne Úterý 24. listopadu 2020


"Výsledek bych celkově hodnotil jako úspěch. Vzhledem k tomu, jaké kvality soupeř měl, od nás před začátkem nikdo moc nečekal, ale kluci se s tím poprali bravurně a dokázali, že obstojí i proti těm nejlepším v Evropě, a já se jen těším co nám ukáží dále. V nejlepším světle se dnes asi předvedl Daněk, protože Lukase, který v posledních pěti víkendovkách prohrál pouze třikrát, v určitých fázích opravdu přehrával," pochválil své hráče Ondřej Pražan z Gifted Gaming, který je manažerem esports týmu FCSL.

Další podrobnosti o tomto souboji, ale i o dalších akcích týmu FCSLesports najdete na jeho profilech na Facebooku a Instagramu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Mattoni DPMLJ
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Hattrick