FC Slovan Liberec | Předzápasová Fanzóna nejen s Pivovarem Svijany
Menu Další Zavřít Zavřít
17.05.2019

Předzápasová Fanzóna nejen s Pivovarem Svijany

marketing
Před nedělním utkáním proti Plzni se můžete opět těšit na zajímavý předzápasový program pro celou rodinu. Začínáme hodinu před výkopem, tedy v 14h.

Soutěž s Pivovarem Svijany

Dospělí návštěvníci mohou opět zkusit své fotbalové umění v soutěži s naším partnerským Pivovarem Svijany, který pro výherce věnoval pětilitrové soudky oblíbené "450". Stačí aspoň jednou ze tří pokusů ze značky pokutového kopu trefit soudek zavěšený v brance. Pro prvních šedesát soutěžících, kteří nezískají jednu z výher, bude jako cena útěchy k dispozici jedno speciální točené pivo ve stánku Pivovaru Svijany zdarma.

Pivovar Svijany

Autogramiáda + akce pro děti

Chcete získat kartičky s podpisy našich fotbalistů? Ve stánku Pivovaru Svijany budete mít možnost při předzápasové autogramiádě vybraných hráčů. Konkrétně by měli dorazit Libor Kozák a Jan Mikula. Kromě nich se budou podepisovat i naše úspěšné fotbalistky, a to na nové plakáty ženského týmu Slovanu.
Na umělce nebude chybět ani oblíbené kopání na branku s maskotem pro děti i za účasti slovaňáckých cheerleaders. Plánuje se i malování na tváře a soutěže s Rádiem BEAT.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Nisa Liberec AAA Auto
Mediální partneři
rtm plus Hattrick