FC Slovan Liberec | Příprava juniorky pokračuje, ve středu dopoledne vyzve Spartu
Menu Další Zavřít Zavřít
03.07.2018

Příprava juniorky pokračuje, ve středu dopoledne vyzve Spartu

Redakce
Liberec - Zatímco A-tým je aktuálně na soustředění v Rakousku, příprava juniorky pokračuje v tradičním rytmu. Už ve středu od 11 hodin čeká naše mladíky další přípravné utkání, v němž tentokrát vyzvou pražskou Spartu.

Juniorka má zatím za sebou v přípravném období dva zápasy. V obou změřila síly s velmi zajímavými soupeři, šlo totiž o konfrontace s týmy z druhé nejvyšší české soutěže. V prvním z nich se Slovan utkal s Ústím nad Labem a desátému celku loňského ročníku druhé ligy srdnatě vzdoroval, nakonec však prohrál 1:2.

To proti Pardubicím už si liberečtí mladíci vedli lépe. Juniorka do utkání vstoupila skvěle, když už v sedmé minutě otevřel skóre po rychlé akci Dominik Gembický a o pět minut později využil zaváhání domácí defenzivy Tom Ulbrich. Po změně stran se sice prosadili také domácí, kromě snížení už se Pardubičtí na víc nezmohli. Slovan tak na hřišti východočeského soupeře zvítězil 2:1.

Ve středu čeká naše mladíky první a také poslední přípravný zápas proti svým vrstevníkům, ve zbylých zápasech totiž nastupují proti dospělým výběrům. Také juniorka Sparty je však velmi kvalitním soupeřem, vždyť v posledních čtyřech ročnících Juniorské ligy skončili pokaždé mezi nejlepšími šesti celky.

V loňské sezoně přinesly zápasy proti Spartě pokaždé velmi divoký výsledek. Na podzim zvítězil letenský tým na domácí půdě vysoko 5:0, zato na jaře jim tým trenérů Papouška a Myslivce výsledek téměř beze zbytku vrátil a na Městském stadionu vyhrál 4:0.

Kdo se bude radovat v středečním přípravném utkání? Zápas se odehraje od 11 hodin na Strahově.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DB Schenker Masea
Mediální partneři
Liberecká drbna Beat radio