FC Slovan Liberec | Příprava juniorky vrcholí, v sobotu ji čeká generálka proti Turnovu
Menu Další Zavřít Zavřít
13.07.2018

Příprava juniorky vrcholí, v sobotu ji čeká generálka proti Turnovu

Redakce
Liberec - Přípravné období je již téměř minulostí, v sobotu čeká naši juniorku poslední zápas před ostrým startem sezony. Od 10 hodin změří síly s divizním Turnovem.

Období sehrávání a nabírání kondice pomalu končí, naopak ostrý start sezony 2018/19 je za dveřmi. Naši juniorku v sobotu čeká poslední z celkem pěti přípravných duelů, které si před novým ročníkem naplánovala.

Hned v prvních dvou narazila na silné druholigové soupeře a ukázala, že se ani takto silných týmů nezalekne. V úvodním duelu v Raspenavě tým trenérů Papouška a Myslivce těsně podlehl Ústí nad Labem 1:2, následně pak na hřišti Pardubic proti omlazenému výběru domácích zvítězil 2:1.

Zato další dva přípravné zápasy už juniorům vůbec nevyšly. Proti juniorce Sparty doplatili naši mladíci na nízkou efektivitu, naopak soupeř využíval veškerá zaváhání defenzivy Slovanu a zvítězil 4:0. Tuto středu pak juniorka nastoupila proti dalšímu druholigovému celku, proti Varnsdorfu, a i přes solidní výkon z prvního poločasu nakonec ve druhém polevila a odnesla si z utkání debakl 0:6.

Nyní čeká Slovan v sobotu generálka proti diviznímu Turnovu. Především pro trenéra Petra Papouška jistě půjde o speciální zápas, vždyť právě dres Turnova v posledních letech po skončení profesionální kariéry pravidelně obléká. Sobotní soupeře tak bude mít důkladně nastudované.

Poradí si juniorka v generálce se soupeřem z Divize? Utkání se odehraje od 10 hodin na Městském stadionu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Liberec Realmont
Mediální partneři
Rengl eFotbal