FC Slovan Liberec | Pro vstupenky na Slavii do předprodeje! A na stadion včas...
Menu Další Zavřít Zavřít
08.10.2018

Pro vstupenky na Slavii do předprodeje! A na stadion včas...

Klub
Hned po reprezentační přestávce, v neděli 21. října, přivítáme na stadionu U Nisy v prestižním zápase 12. kola FORTUNA:LIGY tým Slavie Praha, v němž momentálně působí řada tváří příznivcům Slovanu velmi dobře známých. Vzhledem k očekávanému zvýšenému diváckému zájmu o tento duel zveřejňujeme s předstihem informace k distribuci vstupenek a dalším organizačním záležitostem.

Informace pro fanoušky Slovanu

Základní cena vstupenek na všechny tribuny tentokrát bude 200 Kč. Pro naše fanoušky mířící na Východní tribunu máme připravenou akci: Když si uschovají vstupenku ze zápasu proti Slavii, budou si moct po jejím předložení na pokladně koupit lístek na následující domácí utkání proti Mladé Boleslavi za akční cenu 50 Kč.

Předprodej probíhá v pracovní dny ve Fanshopu (13:00 - 17:00), ale také online na www.ticketportal.cz.

Online prodej vstupenek

Všem doporučujeme využít jednu z těchto forem předprodeje, aby se vyhnuli předzápasovým frontám u pokladen. Další upozornění (nejen) pro permanentkáře: Průchodnost vstupních turniketů má své limity a při vyšší návštěvě nelze odbavit všechny fanoušky během několika málo minut, proto určitě uděláte dobře, když ke vchodům, které budou otevřené už hodinu před výkopem, nedorazíte na poslední chvíli.

Dokud nebude vyprodaný zbytek stadionu, doporučujeme příznivcům Slovanu kupovat vstupenky na Hlavní, Severní nebo Východní tribunu. Vzhledem k očekávanému počtu slávistických příznivců, kteří se s největší pravděpodobností nevejdou do sektoru hostů, je možné, že obsadí i další sektory na Západní tribuně, která pak bude muset být z bezpečnostních důvodů oddělená od zbytku stadionu. Permanentkáři ze Západní tribuny si opět mohou ve Fanshopu vyměnit vstupenky na jinou tribunu.

Vstup na stadion bude možný ze všech stran, ale při příchodu na Hlavní tribunu vstupem z cyklostezky od Energomontáží je třeba vzhledem k očekávanému vysokému počtu hostujících fanoušků a důkladným vstupním prohlídkám, počítat s delšími frontami.

Informace pro fanoušky Slavie

Vstupenky do sektoru hostů distribuuje Slavia v Edenu. Cena je 200 Kč. Případný zbytek vstupenek bude v prodeji v den zápasu na pokladně u sektoru hostů (příchod po cyklostezce od ulice Sokolská). Fanoušky hostujícího celku upozorňujeme, že v souladu s Návštěvním řádem nebudou na Hlavní, Severní a Východní tribunu vpouštění fanoušci s klubovými symboly Slavie Praha. Tito budou směřování dle kapacity do sektoru hostů nebo na Západní tribunu.

Při vstupu na stadion budou prováděny důkladné bezpečnostní kontroly, aby se předešlo vnášení pyrotechniky a jiných nebezpečných předmětů. Na stadion nebudou vpouštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek. Vzhledem k důkladným vstupním kontrolám doporučujeme plynulý příchod již od 15h, kdy budou otevřeny vchody do slávistických sektorů, aby bylo možné zkontrolovat všechny fanoušky do zahájení utkání.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Realmont FotbalPark Liberec
Mediální partneři
Náš region Český rozhlas Liberec