FC Slovan Liberec | První přípravný zápas odehraje Slovan v Turnově proti Táborsku
Menu Další Zavřít Zavřít
17.01.2020

První přípravný zápas odehraje Slovan v Turnově proti Táborsku

Redakce
Liberec – Pauza bez zápasu končí, Slovan čeká po absolvovaném kyperském kondičním soustředění první přípravné střetnutí. V Turnově se utká během soboty 18. ledna s Táborskem, které vede skupinu A ČFL. Duel odstartuje v 10 hodin a 30 minut.

Naše mužstvo má za sebou první ze dvou soustředění. Na Kypru hráči nabírali fyzičku, čeká je ještě výjezd do Turecka, kde budou pilovat zase herní prvky. Dohromady má Slovan naplánovaných před začátkem jarní fáze sezony šest přípravných zápasů. Generálku by měl odehrát 7. února proti severomakedonskému Tetovu.

„S podmínkami jsme byli maximálně spokojení. Ať už šlo o hrací plochy, posilovna, zázemí hotelu, jídlo, regenerace, moře nebo počasí. Vše bylo v naprostém pořádku a vytvořilo nám skvělé podmínky pro trénink,“ komentoval první ze dvou soustředění asistent trenéra Miroslav Holeňák.

FC MAS TÁBORSKO

Táborsko má za sebou povedený podzim. Ve skupině A ČFL (ve skupině B hraje liberecký B-tým) dominovalo a z patnácti odehraných zápasů si připsalo hned třináct výher. Jediné porážky připravily celku sídlícímu v Táboře pražské kluby Motorlet a Slavia B.

Jihočeši premiérový přípravný zápas už odehráli. Béčko pražské Dukly porazili díky dvěma brankám Pavla Vandase a trefě exlibereckého Zbyňka Musiola 3:2.

S Táborskem se naše mužstvo střetlo naposledy v osmifinále MOL Cupu během sezony 2016/2017. Liberec tehdy vyhrál 3:1 brankami Miloše Bosančiče, Jana Mikuly a vlastní trefy domácího Tomla. Z nynější sestavy pamatuje duel kromě Mikuly ještě Roman Potočný a Radim Breite. Trenérům by měli být k dispozici i nové tváře Jakub Hromada s Imadem Rondićem.

Duel začne na turnovské umělce v 10:30 a měl by být vysílán živě na YouTube.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Niosport Masea
Mediální partneři
Liberecká drbna Rádio Impuls