FC Slovan Liberec | Slovan hlásí posilu, pod Ještěd přichází univerzál Jakub Nečas
Menu Další Zavřít Zavřít
05.02.2021

Slovan hlásí posilu, pod Ještěd přichází univerzál Jakub Nečas

Redakce
K týmu se připojil záložník Jakub Nečas, který dosud působil v dresu pražských Bohemians. Šestadvacetiletý rodák z Prahy má zkušenosti s hrou na obou křídlech i v útoku, doposud zaznamenal v 90 ligových zápasech sedm branek a stejný počet asistencí.

Nečas nastupoval během kariéry ve FORTUNA:LIZE pouze za dva týmy. Osm zápasů stihl v Mladé Boleslavi, dalších tři a půl sezony hrál za pražskou Bohemku. Odchovanec Sparty se po úvodním hostování natrvalo přesunul do Ďolíčku v polovině roku 2018, za A-tým celku z Letné nikdy nenastoupil.

Rychlostně vybavený univerzál odehrál v lize dohromady 90 utkání, v nichž sedmkrát skóroval a přidal také stejný počet asistencí. Během aktuálního ročníku zapsal deset startů a jednou skóroval. Zkušenosti sbíral také v mládežnických reprezentačních celcích, když dostal příležitost v kategoriích U19, U20 i U21.

„S Jakubem jsem spolupracoval už v reprezentaci do dvaceti let. Jedná se o technicky slušně vybaveného fotbalistu, který nám určitě může pomoct zvednout konkurenci na kraji zálohy,“ komentoval příchod nové posily trenér Pavel Hoftych. „Při hře na dva útočníky je využitelný také v roli podhrotového hráče, několikrát nastoupil dokonce i na hrotu, ale vzhledem k jeho menší postavě nejde typologicky o jeho pozici.“

„Jde o hodně rychlého, běhavého a pracovitého hráče. Vítáme ho ve Slovanu,“ uzavřel kouč. První rozhovor s naší novou posilou, natočený hned po podpisu smlouvy, zveřejníme ještě dnes.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Speditrans Avled
Mediální partneři
Hattrick Hitrádio Contact