FC Slovan Liberec | Slovan hlásí první posilu! Stává se jí záložník Martin Koscelník
Menu Další Zavřít Zavřít
15.06.2018

Slovan hlásí první posilu! Stává se jí záložník Martin Koscelník

Tomáš Honzejk
LIBEREC - Do Slovanu přichází první letní posila. Trenér Hornyák si do týmu vybral mladého záložníka Martina Koscelníka, který dosud hrál nejvyšší slovenskou soutěž za tým MFK Zemplín Michalovce.

Martin Koscelník

Slovenský fotbalista se narodil 2. března 1995 v obci Vranov nad Topľou, která se nachází na východě Slovenska mezi Michalovcemi a Košicemi. Do roku 2014 hrál žákovské a juniorské soutěže nejprve za Humenné, od roku 2010 pak za Michalovce. Do dospělého fotbalu nakoukl poprvé v červenci 2015 v zápase proti týmu AS Trenčín. Od tohoto utkání stihl mladý záložník nasbírat v nejvyšší soutěži již 87 zápasů, ve kterých vsítil 15 branek.

I přes svůj mladý věk se tak v posledních třech sezónách rychle dostal do základní sestavy. V právě skončeném ročníku se stal díky 8 vstřeleným gólům a 4 asistencím jak nejlepším střelcem, tak i nahrávačem týmu, který se v konečné tabulce umístil na 8. místě.

"Do Slovanu jsem přišel s tím, že chci co nejvíce hrát. Poprat se o základní sestavu. Rád bych pomohl týmu zpět do evropských pohárů, s čímž souvisí další cíl, a to nasbírat co nejvíc bodů v sezóně," věří mladý záložník, že bude platným členem týmu. "Nejlépe se cítím na pravém křídle. Mohu hrát ale i vlevo. Jsem spíše ofenzivnějším typem fotbalisty, který si rád zaútočí," popsal Koscelník místo v sestavě, kde nejraději nastupuje.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pneu Hnídek Ermeg
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Hitrádio Contact