FC Slovan Liberec | Soutěžte o zajímavé ceny s Fortuna fotbalovou střelnicí!
Menu Další Zavřít Zavřít
28.04.2020

Soutěžte o zajímavé ceny s Fortuna fotbalovou střelnicí!

marketing
Pamatujete si z loňské sezóny fotbalovou střelnici generálního partnera FORTUNA:LIGY? Vyzkoušeli si ji naši fotbalisté a následně i fanoušci před domácím utkáním proti Slavii Praha. I letos se bude soutěžit o zajímavé ceny, vzhledem k okolnostem ale jen na sociálních sítích.

V únoru letošního roku na stadion U Nisy opět zavítala žlutá dodávka Fortuny s fotbalovou střelnicí, aby si ji vyzkoušeli naši hráči, včetně jedné klubové legendy. Natáčení se zúčastnili Ondřej Karafiát, Jan Kuchta, Martin Koscelník, Matěj Chaluš, Imad Rondić, Kristian Michal a s nimi i Petr Papoušek.

Ještě než vám v příštím týdnu pustíme video, jak si tato sestava na střelnici vedla, můžete si na našem Instagramu zasoutěžit o dresy Slovanu a volné sázky od Fortuny.

Naši fotbalisté ve Fortuna fotbalové střelnici samozřejmě nastříleli nějaké branky, ale zvonila i branková konstrukce! V komentářích pod videem na našem Instagramu můžete tipovat, kolikrát brankář Honza Weber uslyšel zvonění tyčí. Když zároveň dáte follow Instagramu Fortuny, jste ve hře o dresy Slovanu a volné sázky u Fortuny!

A pozor!! Hraje se o velký bonus. Když dokážete, aby soutěžní příspěvek na našem Instagramu měl více než 1000 "lajků", přidá Fortuna pro dva další vylosované poukaz do našeho fanshopu za 5000 Kč. Soutěž končí v neděli 3. května, výherce a výsledek oznámíme v pondělí 4. května u příspěvku s celým videem s našimi hráči.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Procentrum Mattoni
Mediální partneři
Náš region Český rozhlas Liberec