FC Slovan Liberec | U10 PODLEHLA V ON-LINE DERBY SOUPEŘI Z JABLONCI
Menu Další Zavřít Zavřít
10.11.2020

U10 PODLEHLA V ON-LINE DERBY SOUPEŘI Z JABLONCI

Mikuláš Borkovec
Jako první kategorie, která okusila tzv. ON-LINE PODJEŠTĚDSKÉ DERBY byla U10, kterou v pozici hlavního trenéra vede Petr Horáček. Jak se ohlíží za pořádaným zápasem s krátkým odstupem trenér týmu?
Petře, kategorie U10, u které jsi hlavním trenérem, se v minulém týdnu utkala v ON-LINE DERBY proti svým vrstevníkům z Jablonce. Jak hodnotíš tento nápad s tímto projektem?

Myslím, že nápad to byl skvělý. Motivovalo to děti dělat dovednosti a pohybové věci, na které v běžném tréninku není tolik času a pro děti nejsou příliš záživnou náplní tréninkové jednotky. Samozřejmě to nenahradí opravdové fotbalové derby na hřišti, ale i tak to hodnotím velmi pozitivně a rád bych vyzval Jablonec k odvetě. Rád bych poděkoval i trenérovi z Jablonce panu Špirochovi, který s celým nápadem přišel. Až po té jsme to společně z realizovali.

Jak se zpětně ohlížíš z celým tímto týdnem? Jsi spokojený s nasazením a aktivitou svých svěřenců?

Když zhodnotím celý týden, tak se nedá říct, že se někdo ulejval. Ba naopak, ve většině případech se s dětmi zapojili i rodiče, kteří po celý týden děti podporovali. Podle videi co děti posílaly, tak musím uznat, že to dělali s velkým nasazením.

Splnilo to tvé očekávání? Chystáte v dohledné době i odvetu?

Ano splnilo. U většiny dětí bylo vidět, že každým dnem se zlepšují a sami z toho mají radost. Jinak pokud nebudeme moci v nejbližší době ještě trénovat normálně, tak bych to určitě zopakoval a zapojil bych do toho i trenéry.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Vavruška Hanke Pneu Hnídek
Mediální partneři
rtm plus Beat radio