FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Varnsdorf 15:0
Menu Další Zavřít Zavřít
03.09.2018

U16 - ČDD, 4.kolo: FC Slovan Liberec vs. FK Varnsdorf 15:0 (4:0)

Helena Bláhová
Sobota 1.9.2018 Stadion MS - hlavní

Jednoznačná, vysoká výhra v domácím utkání nad Varnsdorfem.

4.kolo, sobota 1.9.2018, 12:15, MS hlavní
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
15:0
(4:0)
FK VarnsdorfFK Varnsdorf
FC Slovan Liberec: Hampl - Plůcha, Kobr, Chládek (46´ Kašpar), Striženec (60´ Štícha) - Kabeláč (46´ Lupoměský), Vyčítal (46´ Stibor), Pácalt - Müller, Plechatý, Šolc
Branky: 25´ Plechatý, 32´ Vyčítal, 35´ Plůcha, 45´ Vyčítal, 50´ soupeř (vlastní), 52´ Müller, 60´ Pácalt, 63´ Müller, 67´ Plechatý, 67´ Müller, 71´ Müller, 73´ Stibor, 75´ Plechatý, 78´ Stibor, 88´ Stibor, Rozhodčí: Rychtár - Ďörď, Matys
Diváci: 50

Reportáž

1.poločas: Do zápasu kluci vstoupili s chutí a aktivně. V prvních deseti minutách jsme viděli nastřelenou tyč Vyčítalem, nebezpečný centr Plůchy, průnik Šolce a zajímavé střely Strižence, Müllera a opět Šolce. Vše se odehrálo bohužel bez gólového zakončení.

Poté naše aktivita opadla a mohli se radovat hosté. Po chybě v rozehrávce běžel sám na bránu hráč soupeře, ale naštěstí neproměnil. Následovaly série nepřesností, ze kterých nás vyvedl až první gól, který po průnikové přihrávce Plůchy proměnil Plechatý (1:0). O pár minut později se na levé straně trefil po chytré propustce Müllera Vyčítal (2:0). Tlak pokračoval a po centru Strižence se radoval Plůcha (3:0). Varnsdorf se nadále snažil hrozit z brejků, dva dobře rozjeté ovšem nedovedl do úspěšného konce. Poločas uzavřel svou brankou Vyčítal, když využil nabídku Plechatého.

2.poločas: Po prostřídání jsme druhou půli soupeře ještě více přitlačili a odměnou byly klukům další branky. V 50. minutě po centru Lupoměského padl vlastní gól hostí, v 52. minutě po akci Šolce dorážka Müllera, v 60. minutě po samostatné akci trefil Pácalt, o chvíli později skóroval opět Müller po nahrávce Lupoměského. I nadále měli kluci chuť pracovat na dalších brankách. V 67. minutě se po odraženém míči trefil Plechatý a několik vteřin poté výborně presoval Stibor, když předložil míč Müllerovi, který se nemýlil. Desátý gól a svůj čtvrtý v utkání přidal Müller po dorážce Šolcovy střely. Do konce zápasu se do brány již unaveného soupeře trefili ještě třikrát Stibor a svůj hattrick dokončil také Plechatý.

Ohlasy trenérů

Trenér Harant: "Kluci zaslouží pochvalu, že v zápase nepolevili a neustále se snažili o aktivní hru."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Zámečnictví Prošek Libea
Mediální partneři
Liberecká drbna Český rozhlas Liberec