FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Teplice - FCSL 1:2
Menu Další Zavřít Zavřít
02.11.2018

U18 - ČDD, 13.kolo: FK Teplice vs. FC Slovan Liberec 1:2 (0:1),PK 3:4

Helena Bláhová
Úterý 30.10.2018 Stadion Stínadla UMT

Konfrontační zápas hraný na nové umělce měl velmi dobrou úroveň a skončil zaslouženou remízou s trochou štěstí při penaltovém rozstřelu pro náš tým a my vezeme z Teplic důležité 2 body.

13.kolo, úterý 30.10.2018, 10:15, Stínadla UMT
FK Teplice FK Teplice
1:2
(0:1 PK 3:4)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Čamrda - Drobný, Šorsák, Jelínek, Krpata - Šíma (85´ Müller), Polyák - Bína, Beran (46´ Elbel), Yuzvak (75´ Halgaš) - Pokorný (60´ Provazník)
Branky: 37´ Pokorný, Rozhodčí: Šimeček - Beneš, Polcar
Diváci: 50

Reportáž

V severočeském derby se jednalo o velmi dobré konfrontační utkání o 1. místo divizní tabulky. Utkání, hrané na nové umělce mělo velmi dobrou úroveň.

1.poločas: Byl v naší režii, na hřišti jsme dominovali. Především středová řada pracovala na 100%, podpořená individuálními výkony Pokorného, Berana a Drobného. Vytvořili jsme si tři velmi dobré brankové příležitosti, které jsme ale nevyužili. Stále jsme se snažili hrát po stranách s dobrou organizací hry a disciplínou. Vše jsme korunovali vedoucí brankou Pokorného.

2.poločas: Po změně stran se hra "rozdrobila", domácí měli dvě 100% brankové příležitosti, které jsme přečkali. Poté chybovali v rozehrávce a Elbel s Pokorným mohli navýšit skóre, ale bohužel nebyli úspěšní. Domácí srovnali po hrubé chybě našeho brankáře Čamrdy, který rozehrál míč přímo do domácího útočníka a ten srovnal (1:1). Svou chybu Čamrda napravil v následujícím rozstřelu ze značky pokutových kopů, kde pomohl mužstvu ke dvoum bodům, které jsme zvládli v poměru 4-3.

Ohlasy trenérů

Trenér Čapek: "Zajímavé a poučné srovnání jednotlivých hráčů v náročném zápase s dobrou kulisou."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Zámečnictví Prošek Břízky - Euroseal
Mediální partneři
eFotbal Český rozhlas Liberec