FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Most - FCSL 1:5
Menu Další Zavřít Zavřít
09.05.2019

U18 - ČDD, 25.kolo: Mostecký fotbalový klub vs. FC Slovan Liberec 1:5 (1:3)

Helena Bláhová
Středa 8.5.2019 Stadion FS Josefa Masopusta

Utkání s Mostem jsme zvládli a domů přivezli 3 body.

25.kolo, středa 8.5.2019, 11:00, FS Josefa Masopusta
FK Baník Most FK Baník Most
1:5
(1:3)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Čamrda - Drobný, Provazník, Šorsák, Bulejko - Polyák, Bergmann (56´ Valenta) - Špinka (77´ Čáp), Pokorný, Elbel - Lochman
Branky: 12´ Polyák, 39´ Lochman, 43´ Bulejko, 68´ Bulejko, 83´ Elbel, Rozhodčí: Trojan - Davignon, Petr
Diváci: 20

Reportáž

Dobrý vstup do utkání, především se dařila hra po stranách, i presink, hodně šancí podpořených vedoucí brankou. Po vstřelení branky přišla slabší dvacetiminutovka, kdy jsme přežili několik příležitostí domácích, kteří přidali na důrazu a jednoduchosti v podobě dlouhých míčů. Problém s nabíráním domácích útočníků a naivní chování v obranné činnosti jeden na jednoho. Pomohla nám standardní situace a zvýšení na (0:2), bohužel jsme brzy po naší nedůslednosti a individuálních chybách inkasovali (1:2). V závěru poločasu nám opět pomohla standardní situace a odskočení na (1:3).

Druhý poločas jsme měli již utkání pod kontrolou, zvýšená aktivita hráčů především ve středu pole a několik brankových příležitostí. Čtvrtá branka po rychlém přechodu a dobré součinnosti (1:4) a pátá branka po rohovém kopu na konečných (1:5).

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Dnešní utkání bylo především o našich hlavách, soupeř na nás vyrukoval s důraznou hrou a jednoduchým způsobem hry dopředu. Jsem rád, že jsme to zvládli. Dnes především naše standardní situace zahrávané Bulejkem (2+3) a hra dopředu, rozhodly utkání. Chválím za vstup do utkání a druhý poločas, přesto máme stále na čem pracovat, dnes jsme se vzadu nechovali dobře v soubojích jeden na jednoho a pouštěli domácí hráče do vyložených brankových příležitostí."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Dineva ITADECO
Mediální partneři
Hitrádio Contact Radio Blaník Liberec