FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Jablonec - FCSL 0:4
Menu Další Zavřít Zavřít
27.08.2019

U18 - ČDD, 3.kolo: FK Jablonec vs. FC Slovan Liberec 0:4 (0:1)

Helena Bláhová
Sobota 24.8.2019 Stadion SK Zásada

Zasloužená výhra v derby po dobrém vstupu do utkání.

3.kolo, sobota 24.8.2019, 10:15, SK Zásada
FK Jablonec FK Jablonec
0:4
(0:1)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Čamrda - Zounek, Málek, Holub, Zvěřina - Špinka (46´ Čechovič), Vik (46´ Pokorný), Pajkrt, Ježek - Valenta, Flesner
Branky: 2´ Valenta, 46´ Flesner, 67´ Flesner, 76´ Valenta, Rozhodčí: Řeháček - Všetečka, Švec
Diváci: 50

Reportáž

Již ve 2.minutě se prosadil v malém vápně důrazný Valenta. Soupeře jsme se snažili vysoko napadat a dostávat pod tlak. Díky ztrátám Jablonce a dobré organizaci hry jsme se dostávali k odraženým míčům a na hřišti jsme dominovali. Do dvacáté minuty jsme měli čtyři nebo pět brankových příležitostí. V polovině poločasu jsme vinou zbytečných ztrát vypadli z tempa a mnoho akcí jsme nedotahovali k zakončení.

Do druhého poločasu jsme opět na soupeře vlétli a hned zvýšili skóre na 2:0 brankou Flesnera. Domácí nekladli žádný velký odpor a my jsme potrestali další dvě chyby do otevřené obrany.

Ohlasy trenérů

Trenér Benek: "Kluky musím pochválit za přístup k derby, které má vždy vlastní náboj. Zejména prvních patnáct minut bylo velmi dobrých a kluci se fotbalem doslova bavili. Předvedli jsme velice disciplinovaný a týmový výkon, kterého si cením. Škoda, že skóre neskončilo vyšším rozdílem. Vyzdvihl bych individuální výkon Vika v prvním poločase a velice dobré utkání odehrál i Zounek, Valenta a Pajkrt."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Penzion Eva Gasservis
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Rádio Impuls