FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Varnsdorf 6:0
Menu Další Zavřít Zavřít
03.09.2018

U18 - ČDD, 4.kolo: FC Slovan Liberec vs. FK Varnsdorf 6:0 (4:0)

Helena Bláhová
Sobota 1.9.2018 Stadion MS - hlavní

Jednoznačný výsledek nad Varnsdorfem.

4.kolo, sobota 1.9.2018, 10:00, MS hlavní
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
6:0
(4:0)
FK VarnsdorfFK Varnsdorf
FC Slovan Liberec: Čamrda - Kavan M. (20´ Kavan Š.), Provazník (46´ Winkler), Šorsák, Halgaš - Jelínek, Krpata - Špinka, Müller (65´ Čáp), Drobný (68´ Yuzvak) - Lochman (46´ Šíma)
Branky: 5´ Lochman, 20´ Krpata, 30´ Provazník, 36´ Šorsák (z penalty), 72´ Šíma, 78´ Čáp, Rozhodčí: Rychtár - Ďörď, Matys
Diváci: 60

Reportáž

1.poločas: Odehráli jsme opět aktivně a především jsme byli dominantní na míči. Vytvořili jsme si spousty brankových příležitostí, ale proměnili přibližně 50%.

2.poločas: Po prostřídání čtyř hráčů jsme hned na začátku během prvních čtyř minut měli tři tutovky, které ale naši hráči nevyřešili nejlépe a nechali tak vyniknout hostujícího brankáře. Poté přibližně na patnáct minut tempo hry opadlo, ale přesto jsme nadále měli utkání pod kontrolou. Ve druhé části jsme přidali další dvě branky a rozhodli tak utkání v náš jednoznačný prospěch.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Opět dnes pochvala mužstva za aktivitu a způsob, jakým jsme vedli utkání. Jsme rádi, že se ve hře objevují věci z tréninku, a že to naši hráči aplikují v utkání. Mrzí mě jen to, jak nakládáme se šancemi v pokutovém území, zatím proměníme pouze 50% ze šancí. Musíme zapracovat na koncovce a navýšit poměr vstřelených branek. Dnes to mohlo být klidně i dvojciferně."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Crytur RR group service s.r.o
Mediální partneři
Beat radio Hitrádio Contact