FC Slovan Liberec | U18 - Příprava: FC Slovan Liberec vs. FK Mladá Boleslav 3:0 (0:0)
Menu Další Zavřít Zavřít
05.08.2018

U18 - Příprava: FC Slovan Liberec vs. FK Mladá Boleslav 3:0 (0:0)

Helena Bláhová
Sobota 4.8.2018 Stadion MS

Po týmovém výkonu zasloužená výhra v přípravném utkání.

Branky: 50´ Halgaš, 62´ Žižka, 74´ Jelínek

ŽK: 80´ Žižka

Sestava: Hasalík - Kavan M., Šorsák, Provazník, Krpata - Jelínek, Kavan Š. - Špinka (50´ Bína), Žižka, Halgaš (50´ Gabko) - Müller (75´ Plechatý)

1.poločas: Byli jsme aktivnější na míči a více důrazní v osobních soubojích. Soupeře jsme za celou půli k ničemu nepustili. Bohužel naše hra postrádala přesnost a větší klid před finální částí. Hráli jsme moc zataženě, chyběl nám pohyb, přesto jsme měli několik slibných brankových příležitostí, které jsme neproměnili.

2.poločas: Po změně stran jsme zlepšili pohyb a zpřesnili hru a zlepšili brankovou produktivitu. Hráli jsme dobře po stranách + míče za obranu. Skóre mohlo být i větší.

Trenér Zachariáš: "Musím hráče pochválit za nasazení i předvedený taktický výkon. Škoda jen naší slabé brankové efektivity. Pět až šest branek se z toho dalo vytěžit. Samozřejmě tam byly i slabší pasáže v obranné fázi, především v situacích jeden na jednoho, na kterých ještě budeme muset zapracovat, ale vcelku to dnes mužstvo odpracovalo a cením si i toho, že jsme to odehráli s nulou vzadu a Boleslav snad kromě jedné situace do ničeho nepustili."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Knorr-Bremse RR group service s.r.o
Mediální partneři
Hitrádio Contact Hattrick